METRE PİZZA KEŞFİ..

Biz bugün Sevgili Oya abla 'nın daveti ile Bağdat caddesinde çok güzel bir öğle yemeği yedik arkadaşlarla :) Metre Pizza Keşfimiz ö...



Biz bugün Sevgili Oya abla'nın daveti ile Bağdat caddesinde çok güzel bir öğle yemeği yedik arkadaşlarla :) Metre Pizza Keşfimiz önce Lazanya ile başladı. Herşeyi tamamen kendileri elde yapıyorlar. Uzun zamandır yediğim en güzel lazanyaydı diyebilirim.

İşletmecisi Sevgili Betty Hanım o kadar samimi ve güleryüzlüydü ki insan kendini evinde gibi hissedebiliyordu doğrusu :) Bu güzel gün için Betty Hanım'a ve Oya abla'ya çok teşekkür ederim .


1 metre boyundaki pizzamız.. Betty Hanım hamuru hakkında bize bilgi verdi 2 gün mayalandırılan hamuru özel bir tarifle hazırlanıyormuş bu yüzden iddialılıar ve hazımı daha kolay dediler. 2-3 ayda bir pizza şefi Sardunya'li Giacomoşef gelip denetim yapıyormuş. Yaklaşık 13 senedir reflüm var ,o kadar fazla yemiş olmama rağmen midem şaşırtıcı derecede çabuk hazmetti :) Yani iddia ve titizliklerinde yeterince haklılar bence.



Patlicanlı,ve pesto soslu kabaklı pizza yediğim en iyi sebzeli pizzalardı ... Özel taş fırında pişiyor ve metrelerce pizza servis ediliyor. :)



Bu kadar güzel pizzaların üzerine gerçek bir tiramisu ve soslu panna cotta'da yendi inanın :)



Yer olarak çok merkezi ve kolay bir yerde. Bağdat Caddesi No : 300 

Eee hadi sizde deneyin o zaman?




DAHA FAZLASI

new 2809914269477166093

Yorum Gönder

  1. Pizza nefis görünüyor.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tadı ve kokusu burada yok nasıl güzeldi denemenizi öneririm :)

      Sil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item