KÖŞDERE KIRKGEÇİT TERMAL OTEL

    KÖŞDERE KIRKGEÇİT TERMAL OTEL 52 °C sıcaklıktaki termal su, suni soğutma yapılmadan doğal olarak kullanılır. Sülfat, klorür iyonları...


   
KÖŞDERE KIRKGEÇİT TERMAL OTEL

52 °C sıcaklıktaki termal su, suni soğutma yapılmadan doğal olarak kullanılır. Sülfat, klorür iyonları, bor elementi, kalevi kükürt ve 6.5" hidrojen içermektedir. Tüm sağlık koşullarını içeren, 2000 yıldır şifa veren termal suyu doğal haliyle kullandığımız havuzun denetimleri günlük olarak yapılır.





























0-6 yaş arası ücretsiz olan tesis Yarım Pansiyon olarak hizmet vermektedir. Konum itibariyle kaz dağlarının içinde ki tek tesisdir. 


Biga ilçemizde Ilıcabaşı köyü sınırları içerisinde yer alan Köşdere Kırkgeçit Termal Otel ilçe merkezine 18km, Biga-Çan karayoluna 12km. mesafede ve 165m rakım seviyesindedir. Seyahat süresince doğanın tüm renklerini içerisinde barındıran yolda zevkli bir seyirle otele ulaşmak mümkün :)



Biga ilçemizde Ilıcabaşı köyü sınırları içerisinde yer alan Köşdere Kırkgeçit Termal Otel ilçe merkezine 18km, Biga-Çan karayoluna 12km. mesafede ve 165m rakım seviyesindedir. Seyahat süresince doğanın tüm renklerini içerisinde barındıran yolda zevkli bir seyirle otelimize ulaşmak mümkündür.


Tesisde ,Termal Banyolar, Termal Havuz, Sauna, Restaurant, Kafeterya, Mini Bar, Yürüyüş Alanları, Dinlenme Salonu, Çay Bahçesi, Toplantı Salonu, Otopark, Çocuk Bahçesi


Köşdere Kırkgeçit Termal Resort Otel restoranıyla da eşsiz güzelliğe doğallık, sağlık ve lezzet katmaktadır. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra alakart servis hizmeti de alabileceğiniz 150 kişi kapasiteli restoranımızda yöremize özgü zeytinyağlı ve Biga'nın meşhur kırmızı etinden hazırlanmış enfes yemeklerimizden istifade edebilirsiniz.



Yolunuz bu taraflara düşsün diye beklemeyin bence bir an önce ziyaret edin :)




 





  1. Adres: Ilıcabaşı Köyü, Biga Merkez/Çanakkale






DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 3735763722434053471

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item