MUTFAK KİTAP EŞŞSİZ KAHVALTI

Tarçın Events organizasyonu ile MUTFAK KİTAP kadikıöy'de blogger dostlarımızla bir kahvaltı organize ettik çokda keyif aldık. Mutf...


Tarçın Events organizasyonu ile MUTFAK KİTAP kadikıöy'de blogger dostlarımızla bir kahvaltı organize ettik çokda keyif aldık. Mutfak kitap'da neler var açıklayıcı kısımlar aşağıda. Günden lezzetli fotolarımızda var amann dikkat. Katılan tüm blogger arkaşaşlarımıza teşkkür eder. Sevgilerimi sunarım. Mutfak kitap ailesinede bize muhteşem lezzetler yaşattığı için ayrıca teşekkür ederim. 

Bu güzel etkinlikte 3 kişiye mutfak kitap sos kitabı, 1 kişiye macaron kursu,1 jkişiye salata-meze kursu hediye edildi. :)

 MAKARON KURSUNU KAZANAN SEVGİLİ ZEYNEP :)















SALATA - MEZE KURSUNU KAZANAN SEVGİLİ EMEL :)















SOS KİTABINI KAZANANLARDAN BİRİSİ SEVGİLİ ARZU :)
SOS KİTABINI KAZANANLARDAN BİRİSİ SEVGİLİ HÜMEYRA :)


SOS KİTABINI KAZANANLARDAN BİRİSİ SEVGİLİ HÜMEYRA :)



EKŞİ MAYALI EKMEKLER YAPILSIN O ZAMAN :) 













Sabah kahvaltısı ile güne başlayıp,istediğiniz eğitimleri alıp,uygulama materyallerinizi satın alıp,üzerine yorgunluk kahvenizi de içebileceğiniz harika bir mekan…. 5 Yıl önce kurulmuş olan ‘’MUTFAK KİTAP’’ bir çok veriye ev sahipliği yapan ender yerlerden biri…Ortaköy ‘de ki mağazasında sadece mutfak ve pastacılık ekipmanları ile hizmet veren ‘’MUTFAK KİTAP’’ Kadıköy’de ki mağasında bambaşka bir konsept ile sizleri karşılıyor.Kendine has ambiansı,sıcaklığı çalışanların güler yüzü ile birleşince kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bir mekan haline geliyor.
Diğer taraftan mutfakta olmayı seven,yemek ve pasta yapmayı hobi edinen kişiler ile birlikte,sektörde ilerlemek ve uzmanlık kazanmak isteyen profesyoneller için;  8 kişinin aynı anda eğitim alabildiği son teknolojik ekipmanların kullanıldığı  eğitim mutfağı , ‘’MUTFAK KİTAP’’ ın  farklı bir yönünü gözler önüne seriyor.
Kurucusu Sn.Mehmet DİNÇ, ‘’MUTFAK KİTAP’’ ‘ta birçok alanı bir araya getirerek , işinde gerçekten kariyer yapmış olan isimlerle bir arada profesyonel eğitimleri sürdürüyor.Profesyonel pastacılık ve ekşi mayalı ekmek dersleri veren Şef Taha Dinç, mekanın bel kemiği. Şef Taha Dinç, son dönemlerde özellikle yaptığı ekşi mayalı ekmeklerle ve macoronlarla adından oldukça söz ettiriyor.

 Diğer mutfak akademilerinden farklı olarak  paket eğitim sistemi ile değil ,kişiye özel eğitimler ile fark yaratan ’MUTFAK KİTAP’’ Kadıköy’de öğrenmek istediğiniz konu başlıklarını kendiniz oluşturabilir,ders saatlerini kendi programınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Son dönemde Sef Şefika Günyel’i de eğitim kadrosuna dahil eden ‘’MUTFAKKİTAP’’  Kadıköy’de yeni eğitim programları oluşturarak, özellikle Türk Mutfağı’nı koruma ve yayma çalışmalarına da hız vermiştir.
Kahvaltı türk toplumu için vazgeçilmezdir hele de her şey ev yapımı ve doğalsa… Peki sizin yerinize bunları A  kalitede sunan bir yer var desek… ‘‘’MUTFAK KİTAP’’

Özel aromalı tereyağı,butik hazırlanan katkısız reçel ve ezmesi,ev yapımı kruvasan,3 senelik özel fermente edilmiş eski kaşarı,yöresinden gelen beyaz peynirleri, Kütahya’dan getirilen özel kasap sucuğu ve tabiî ki özel ekşi mayalı ,mayasız,sebzeli ekmekler ile demleme çay…..



Lokasyon olarak İstanbul’un her iki yakasına da hitap eden  ‘’MUTFAK KİTAP’’Kadıköy Rıhtım caddesinde hizmetinizde. Avrupa yakasından Marmaray ve vapur ile ulaşımı oldukça kolay ve rahat olması tercih nedeni olabilir.Hafta içi ve hafta sonu lezzetli kahvaltıyı ,sıcak bir ortamda yapmak isterseniz ; ’MUTFAK KİTAP’’Kadıköy mağazasın da sizi  ağırlamaktan mutlu olacak bir ekip olduğunu hatırlatmak isteriz

’MUTFAK KİTAP’’ Kadıköy’de,
Şef Taha DİNÇ  ile ;
Laminalı hamurlar,Özel çikolata yapımları,Pastacılık,Butik ekmekçilik,Fransız pastacılığı,Doğal reçel yapımı,Cupcake yapımı,Kurabiye yapımı, Pasta modelleme,Geleneksel Türk tatlıları  eğitimleri için ,
Şef Şefika GÜNYEL  ile ;
 Osmanlı Mutfağı,Türk mutfağı,Yöresel yemekler,Salata ve mezeler,Çay saati ikramlıklarının , eğitimleri için bir arada olabilirsiniz.



HER TÜRLÜ BİLGİ İÇİN

TEL : 0216 541 40 80
ADRES : Osmanağa Mah. Söğütlüçeşme Cad. Nüzhetefendi Sok. No:13 Kadıköy






DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 1452856759226888259

Yorum Gönder

  1. Fatma'cığım sıcacık bir mekan,lezzetli bir kahvaltı ve işini aşkla yapan şefler..Daha ne olsun değil mi:))Bu keyifli gün için ayrıca teşekkür ederim..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. bana da çok yakınmış şu ekşi mayalı ekmeğe bir bakacağım ..

    YanıtlaSil
  3. Hoş, samimi bri ortama benziyor.Kadıköy2e yolum düşerse uğramak isterim.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item