RANCHERO İSTABUL'UN MEKSİKALISI 10 YAŞINDA

Evet efendim herkese merhabalar, Ranchero, Aztek ve Maya uygarlıklarının beşiği Meksika’nın Fransızlara karşı 1862’de elde...



Evet efendim herkese merhabalar,


Ranchero, Aztek ve Maya uygarlıklarının beşiği Meksika’nın Fransızlara karşı 1862’de elde ettiği bağımsızlık zaferini ve 10. kuruluş yıldönümünü bir arada kutladı, Gurme,blogger,dergi
yazarları ve daha birçok  isim buradaydı.

Sahipleri iki kardeş oldukça ilgili ve misafirperverlerdi gerçekten. Mekana özel limonlu margarita'lari oldukça hafif ve güzeldi.  Hazıladıkları et benim damak tadım için fazla pişmiş olsada sunumu harikaydı. 

Bu keyifli mekanın 10.yıl kutlaması için burada olmaktan tarçin events olarak mutluluk duyduk. 

Sevgilerimle...













Ranchero Restoran, Meksika’nın “Cinco de Mayo – 5 Mayıs” isimli zafer bayramı ile aynı güne denk gelen 10. kuruluş yıl dönümünü, Nişantaşı şubesinde gerçekleştirdiği özel bir parti ile kutladı. Meksikalı&Türk bir aile tarafından 5 Mayıs 2005 tarihinde Suadiye’de hizmete açılan mekanın, Avrupa yakasında Reasürans Çarşısı ve Trump Cadde içinde şubeleri bulunuyor. 

Gerçek Meksika yemeğinin İstanbul’daki adresi Ranchero, 5 Mayıs 2015 Salı akşamı çok özel bir kutlamaya ev yaptı. Yeme&İçme sektöründe 10 yılı geride bırakan mekan, yeni yaşını, DJ performansı, yerel lezzetler ve mekana özgü kokteyller eşliğinde, mutfağını temsil ettiği Meksika’nın zafer bayramı ile birlikte kutladı.

Kültürü, insanlarının sıcaklığı, misafirperverlikleri, aile yapıları ve binlerce yıllık lezzetleriyle Türk toplumuna oldukça benzeyen Meksika halkının zafer coşkusuna ve Ranchero’nun 10. Yaş günü sevincine başta Meksika’ın İstanbul Konsolosluğu yetkilileri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.


DAHA FAZLASI

new 1227848153156762640

Yorum Gönder

  1. Meksika mutfağı sevdiğim mutfaklar arasında.Paylaşım için teşekkürler.Bir de bu tip etkinliklere nasıl katılabiliyoruz, davet mi oluyor? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Bende et olan her mutfak gibi meksika mutfağını severim . Daveti mekan yada ajansı bize bizzat yapıyor. Teşekkürler. Sevgiler.

      Sil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item