TARÇIN PASTA EVİ İSTANBUL'LU BLOGGER'LARI BULUŞTURUYOR EVENTI (ÇEKİLİŞ FİRMALARI)

Event günümüzde çekiliş ile bize ürün gönderen birbirinden özel markalar vardı şimdi hepberaber bu firmalari tanıyalım isterseniz kimler biz...

Event günümüzde çekiliş ile bize ürün gönderen birbirinden özel markalar vardı şimdi hepberaber bu firmalari tanıyalım isterseniz kimler bizlerleydi.
  1. AR YILDIZ
  2. KERAMİKA SERAMİK
  3. NİVOKİDO
  4. CİCİMİCİCİ.COM
  5. ZUZUBO
  6. KOZMELA
  7. IMAGINARIUM
  8. KOZMETIK SWISS
  9. SAC BAKIM .COM (HC CARE)
  10. KOZMETİKDE TREND
  11. ATLAS HALI
  12. LİLA KUTU

AR YILDIZ Event'imize çok güzel ve şık hediyeleriyle destek verdi. 1948 yilindan bu yana hizmet veren Ar yildiz kalite ve tasarım odakli ürünleriyle mutfaklarımızda yerlerini alıyor. 24 Ar-ge elemanı ile titizlikle hazırladığı  6.000'den fazla ürünü ile bizlerle. Çaydanlık,Cezve seti ve çatal kaşık takımi ile aramızda olduklari için çok teşekkürler. 


        


KERAMİKA Mutfakalarınızı renklendiriyoruz sloganı ile 2007 yılında piyasaya giren ve o günden itibaren mutfaklarımızda masalarımızda yerini alan özel tasarım serileri ile gerçekten renk getiren bir firma. Eventimize 3 kişiye verilmek üzere  6 kişilik 24 parça yemek takımı hediye ettiler çok teşekkürler..


 

                             


NİVOKİDO OYNA-BEĞEN-AL diyor.. 3-12 yaş arasi çocuklar için zeka geliştirici, yaratıcığı pekiştiren oyuncaklar satıyorlar. İnternet üzerinden satın alabileceğiniz gibi Caddebostan'dan direk mağazalarından da alışveriş yapabiliyorsunuz. Gerçekten uzun zamanda ortaya çıkarılabilecek oyuncaklar bu yüzden çocuklarınızla sizinde çokca vakit geçirmenize yardımcı oluyorlar. Teşekkürler...











(EVENT 1. BÖLÜM VE 2. BÖLÜM YAZILARIMDAN DA EKTEKİ FİRMALARI YAKINDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ)


CİCİMİCİCİ.COM  eventimize bizzat katılan ve çekilişle birbirinden güzel küçük hanım kıyafetleri veren bu ekibe teşekkürler. . 

ZUZUBO eventimize katılarak çekilişi birlikte yaptığımız Aysun hanım 5 kişiye hediye getirmişti. Teşekkürler.

KOZMELA çekiliş ile bir arkadaşımzıa real technic allık fırçası ve herkese muhteşem kokulu Rebul kolonyaları hediye ettiler. Teşekkürler.

IMAGINARIUM çekilişle birbirinden özel oyuncaklar hediye ettiler teşekkürler.

SAC BAKIM.COM (HC CARE) Herkese OVEX saç bakım kremi hediye eden firma çekiliş ilede COMPLEX ürünü ile bizlerle oldular bu güzel ürünlere ulaşmanız bir tık sadece..

KOZMETİKDETREND  çekilişte bizimle olan bir internet kozmetik satış sitesi  birkaç farklı ürünü ile bizlerleydiler. Teşekkürler.

ATLAS HALI bir kişiye çekiliş ile nano teknoloji halı hediye ettiler. Teşekkürler.

LİLA KUTU çekiliş ile 2.yıllarına özel çıkardıkları kutuları ile bizlerleydiler. Teşekkürler.

DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 7290987826898507509

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item