TARÇIN PASTA EVİ İSTANBUL'LU BLOGGER'LARI BULUŞTURUYOR EVENT'I ( GIDA FİRMALARI)

Etkinliğimizde gida firmalarımızda bize destek verdiler. Hangi markalarla birlikte olduk bakalım isterseniz. Sosyal medyadan etkinliğimizi a...

Etkinliğimizde gida firmalarımızda bize destek verdiler. Hangi markalarla birlikte olduk bakalım isterseniz. Sosyal medyadan etkinliğimizi aşağıdaki hashtag'lerden takip edebilirsiniz.

#tarcinpastaevi
#tacinpastaevibloggerbulusmasi





  1. GURME212
  2. COCA COLA
  3. ZEYTİN DÜNYASİ
  4. DR OETKER
  5. KARYA GOURMET
  6. MURATBEY PEYNİRCİLİK
  7. SAFRAN LOKUM
  8. JELİBON
  9. CEMRE PEKMEZLERİ
  10. ESTUZ
  11. PERFETTI (VİVİDENT)
  12. SALAT YAĞ
  13. OBAÇAY
  14. MİLANO ÇİKOLATA

GURME 212 %100 organik ve katkısız ürünleri ve daha birçok lezzetli ürünleriyle markasını bize tanıttı. Hediye ürünleri arasında kurutulmuş domates benim bundan sonra vazgeçilmezlerim arasında inanın. Teşekkürler


.

COCA COLA Bilğiniz üzere  artık coca cola'lar isme özel. Bizim içinde bir sürü isimlerde ürün gönderdiler. Belki isimler tutmadı ama içindeki içecek tanıdık dı :)  Teşekkürler.


ZEYTİN DÜNYASI  Bize küçük şirin şişelerinde çeşnili zeytinyağlarından göndermişler çok lezzetli oluyor salatalarda . Teşekkürler.



DR OETKER bizler için çok güzel paketler hazırlamış. Bendeniz Tarçın pasta evi şefi ve minik şefimiz Dila ile bu güzel lezzetleri denedik buyrunuz.. Teşekkürler.




KARYA GOURMET Naturel sızma zeytin yağlarını çok cici minik şişelere koymuşlar ve zeytin eşliğinde küçük el çantaları hazırlamışlar teşekkürler.


MURATBEY PEYNİRCİLİK  herkese çok şık kutular hazırlamış. Burgu peynirine çocuklar bayılmış sevgili Seyhan kızının fotosunu paylaştı. Teşekkürler.


 
                                                 

SAFRAN LOKUM çok cici birkaç lezzeti bir arada barındıran lokumlari ile bizlerleydi teşekkürler.





JELİBON Bu markadan sonra birçok firma aslında üretti ama JELİBON gibi değiller. topik,meyve sulu,kolali ve bir çok ürünü ile bizimle oldu teşekkür ederiz. JELİBONYA'yi bence ziyaret edin fantastik :)



CEMRE PEKMEZ çocuklarınız pekmez yemiyorsa yada keçiboynuzu pekmezi tadını beğenmiyorsa gerçekten bunu deneyin. Ben yaklaşık 6 aydır bu pekmezi biliyorum ve sadece eczanelerde satılan bu markanın pekmezi bildiğiniz çikolata tadında ve doğal. Pastalarımın üzerinde de kullanmışlığım vardır. Teşekkürler.

                                                 

ESTUZ Yemek blogger'ı arkadaşlarım bu markayı görünce bana ayrıca teşekkür ettiler. Neden olduğunu anlamamıştım kullanmaya başlayınca nedenini anladım. Baharatlı değirmen şeklinde tuzu et yemekleri için süper oluyor. İyotsuz,deniz tuzu ve bir çok ürünü ile soframıza konuk oldunuz teşekkürler.



PERFETTI (VIVIDENT) Evine girmeyen varmıdır? Bencede yoktur. Ben çantamda,eşim arabada,kızım sürekli elinde dolaştırıyor valla bizler bu kutuları pek sevdik sizde deneyin derim..


       

SALAT YAĞ.. Aslında o kadar yeni bir markadan bahsetmiyorum size 1930 yılından bu yana raflarda olan bir marka salat yağ. Ama yenilenen ambalajı ve artan çeşitleri ile artık yine sofralarımızda. Birde bize tarif kitaplarını hediye etmişler teşekkürler.











DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 2344736863042212954

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item