ELANCLY,KLORANE MARKALRI İLE AYASOFYA HÜRREM SULTAN HAMAMI

ELANCLY VE KLORANE İLE HAMAM SEFASI Klorane ve Elancly markalarının yeni ürün lansmanı Ayasofya Hürrem Sultan Hamamında gerçekleşti.Ge...

ELANCLY VE KLORANE İLE HAMAM SEFASI





Klorane ve Elancly markalarının yeni ürün lansmanı Ayasofya Hürrem Sultan Hamamında gerçekleşti.Gerçekten yer olarak harika bir seçim yapılmıştı. İlk defa gittim ve çok beğendim .

Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum ;



“Umut ederim ki, zamanın sonuna ve kıyamete dek yaptıklarıma göz gezdirecek temiz yürekli dostlar, çabamdaki ciddiyet ve gayreti öğrendiklerinde; insaflı bir gözle bakıp, beni hayır dualarıyla yad ederler, inşallah.” Mimar Sinan
İstanbul'da Ayasofya Müzesi ile Sultanahmet Camii arasında yer alan Türk hamamı; Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan tarafından, Mimar Sinan'a 16. yüzyılda (1556 – 1557) Ayasofya'nın yanına, 532 yılında tamamen yıkılan tarihi Zeuksippos Banyoları'nın bulunduğu yere inşa ettirilmiş.
1910 yılına kadar aktif olarak kullanılan hamam, uzun yıllar kapalı kalmış. Sultan Ahmet cezaevinin dolu olduğu zamanlarda mahkumların da tutulduğu hamam, dönem dönem kağıt ve benzin deposu olarak da kullanılmıştır. İstanbul’un abidevi eserlerinden olan Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı 1957–1958 yıllarında onarılmış ve 2008 yılına kadar kamuya ait halı satış mağazası olarak kullanılmış.


Blogger arkadaşlarımızla birlikte hamam sefasında yaza hazırlanmaya geldik hepimiz :)

Ayasofya Hürrem Sultan Hamamında yapılan etkinliğe  önce canlı müzik eşliğinde Osmanlı şerbeti, zeytinyağlı dolma ve lokum ikramıyla karşılandık .












Ardından yapılan kese ve köpük masajıyla tam bir Osmanlı hamam sefasını yaşayarak yaza hazırlandık cidden :)



Selülitle mücadelenin en güçlü markaları arasında yer alan Elancyl 40 yılı aşkın süredir pek çok kadının sahip olmayı arzuladığı vücuda kavuşmalarını sağlamaya devam ediyor.


Bloggerlara özel gerçekleştirilen etkinliğe Pierre Fabre Dermokozmetik Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil ve NB İletişim ekibi katıldı.














Bu kapsamda Elancyl’in vücudun doğal incelme biyoritmine uygun olarak geliştirdiği yeni ürünü Elancyl Activ’ Massage Minceur ile sefa yaptık resmen :)





Elancyl Ürün Müdürü Feyza Ehlidil yeni ürünü hakkında şunları söyledi ;

Activ Massage Kiti’nin içeriğinden ve fizyoterapistlerce geliştirilen masaj tekniğinin 2’li etkisinden bahsederek “Elancyl Activ Massage en inatçı selülitlere karşı bile etkili iyileşme sağlar. Özel bileşenleriyle yağ yakımını hızlandırır ve yeni yağ oluşumunu önler. İçeriğinde yer alan kafein özleri ile inceltici, sarmaşık özleri ile ödem attırıcı ve esneklik kazandırıcı, Pilosella ile de yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Kadınlar üzerinde yapılan araştırmada 28 günlük uygulama sonucu %94 memnuniyet aldık. Elancyl markasının 45 sene önce geliştirdiği bir tekniği Activ Massage Minceur’un özel masaj başlığı sayesinde evde kendiniz yapabiliyorsunuz” diyerek doğru masaj tekniğinin nasıl olması gerektiğini anlatan videoyu bizlerle paylaştı.


Sunumun ardından hamamın sıcaklık bölümüne geçtik ve  hepimize geleneksel kese uygulaması, Elancyl’ ürünlerinin cezbedici sarmaşık kokularıyla köpük masajı  yapıldı. 

“Yorgunluğunuz Köpük Olsun” temasıyla organize edilen lansman için Hürrem Sultan Hamamı’mda yorucu etkinlikler sonrasında  keyifli ve rahatlamış olarak ayrıldım :)


DAHA FAZLASI

new 7865531507970892311

Yorum Gönder

  1. hamam sefasını çok severim ama çalıştığım için katılamadım .-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım keşke olsaydın keyifliydi. Seninle yine gideriz biz :)

      Sil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item