JACADI İSTİNYE PARK'TA AÇILDI.

FRANSA’NIN KÖKLÜ ÇOCUK MARKASI JACADI İSTİNYE PARK’TA AÇILDI Fransa’nın köklü çocuk giyim markası Jacadi, Akmerkez ve Zorlu AVM mağazal...


FRANSA’NIN KÖKLÜ ÇOCUK MARKASI JACADI İSTİNYE PARK’TA AÇILDI


Fransa’nın köklü çocuk giyim markası Jacadi, Akmerkez ve Zorlu AVM mağazalarından sonra İstinye Park’ta da açıldı. Selin Habbab Özkaynak ve İpek Dedeman’ın ev sahipliğindeki bir davetle açılan mağaza, cemiyet hayatından önemli isimleri ağırladı.

Çocuklarının stil sahibi ve şık olmalarını önemseyen annelerin yoğun ilgi gösterdiği davette, yeni koleksiyon da büyük beğeni topladı.

Jacadi her sezon olduğu gibi yine Fransız şıklığı ve moda dünyasındaki uzmanlığını, detaylara verdiği özen ve kullanılan materyellerin asaleti ile tüm modellerine yansıtıyor. Yeni sezonda kışın sıcak ve neşeli renkleri ile bezenmiş ekose kumaşlar, hayvan figürlü süveterler, grafik tasarımlar, çizgili kazaklar, bebe yakalı çiçekli bluzlar öne çıkıyor. Ayakkabılarda ise yine rahatlık ön planda.

 Deri ayakkabılar, kolay giyilebilen ve çocukların günlük aktivitelerine izin verecek şekilde tasarlandı. Saf yün, kaşmir, ipek ve yüzde yüz pamuklu gibi çocuklar ve bebekler için en uygun kumaşların kullanıldığı koleksiyonda, Fransız şıklığını yansıtan şiirsellik ise her modelde kendini gösteriyor.

Çocuklarını cıvıl cıvıl ve çocuk masumiyetini yansıtan bir tarzda giydirirken, Fransız şıklığını yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olan Jacadi’nin İstinye Park mağazası, dünyadaki 269’uncu mağaza oldu.

Kızım için daha önce deneyimle diğim marka için şimdi sıra oğlumda. Yakın zamanda deneyimlerimi paylaşıyor olurum umarım.

Şıklık skalası yetişkinler ayarında emin olun. Küçülmüş beyefendi ,hanımefendi kıyafetleri resmen :)

Kumaş ve dizayn kalitesi ise gerçekten tartışılmaz. 1-10 yaş arası çocuğunuz varsa bence aklınızın bir köşesinde durması gereken bir marka

Şimdilik hoşça kalın ..

Sevgilerimle.


DAHA FAZLASI

tekstil 2851737162511636156

Yorum Gönder

  1. Thank you for sharing!
    I`m following ur blog with a great pleasure via Google+
    Please join me
    Sunny Eri: beauty experience

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item