Electrolux Ideas Lab yarışmasına başvurular başladı

Electrolux Ideas Lab yarışmasına başvurular başladı Tüm dünyada beslenme alışkanlığı giderek değişiyor. Sağlıklı, doğaya karş...


Electrolux Ideas Lab yarışmasına başvurular başladı




Tüm dünyada beslenme alışkanlığı giderek değişiyor. Sağlıklı, doğaya karşı duyarlılıktan taviz vermeden yemek yeme alışkanlığı giderek azalmaya başlıyor. Electrolux’ün bu kapsamda başlattığı “Electrolux Ideas Lab” yarışması evde yemek yapma alışkanlığına ilham verecek yenilikçi fikirleri arıyor. Kazanan finalistler 10.000 Euro para ödülünün yanı sıra İsveç’in başkenti Stockholm’da yaratıcı fikrini gerçeğe dönüştürecek benzersiz bir deneyim yaşama imkanına sahip oluyor.

Dünyanın önde gelen ev aletleri üreticisi Electrolux’ün herkes için sağlık ve iyiliği artırmaya dair taahhüdünü yerine getirmek üzere başlattığı “Electrolux Ideas Lab” yarışmasının başvuruları başladı.

Electrolux Ideas Lab, tüm dünyadaki insanların daha lezzetli, sağlıklı ve sürdürülebilir ev yapımı yemeklerden keyif almalarına ilham verecek fikirleri arıyor. Yarışmaya akıllı telefon uygulamalarından, yemek paylaşım programlarına, yenilikçi tariflerden, mutfak aletleri tasarımlarına, mutfağa dair ipuçlarından detaylıca planlanmış iş modellerine kadar birçok başlıkta başvuru yapılabiliyor.
Yarışmaya başvuracak kişilerin yaratıcı fikirlerini anlattığı 30 saniyelik bir video ve kısa bir açıklama metnini yarışmanın sitesine yüklemesi yeterli oluyor. Dileyenler videoyu İngilizce olarak ya da Türkçe videoya İngilizce alt yazı ekleyerek paylaşabiliyor. 18 yaşın üzerinde herkese açık olan yarışmanın başvuruları 3 Ekim 2016 tarihine kadar devam ediyor.

Electrolux uzmanları tarafından belirlenecek finalist, 10.000 Euro para ödülüne ve dünyanın girişimcilik alanında önde gelen kenti Stockholm’e 1 haftalık seyahat imkanına sahip olacak. Burada yaratıcı fikrini daha da geliştirmek ve hayata geçirmek için Electrolux’ün yöneticileriyle ve İskandinavya yarımadasının en başarılı girişimcileriyle bir araya gelme fırsatı yakalayacak.

Yarışma ve başvuru detayları:
Yarışmayla ilgili detaylar ve başvuru için: www.electroluxideaslab.com

Önemli tarihler:
18 Ekim: İlk 50 fikir açıklanacak
17 Kasım: İlk 10 fikir açıklanacak
28 Kasım: Kazanan açıklanacak

Electrolux hakkında
Electrolux, ev aletleri ve profesyonel ürünlerde dünya lideri bir markadır. Profesyonel kullanıcılarla işbirliği içinde akıllıca tasarlanmış yenilikçi ve doğaya karşı duyarlılıktan taviz vermeyen çözümler sunmaktadır. Sunduğu ürünler arasında elektrikli süpürgeler, buzdolapları, fırınlar, pişirme ürünleri, set üstü ocaklar, bulaşık makineleri, klimalar ve küçük ev aletleri yer almaktadır. Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire ve Electrolux Grand Cuisine markalarını bünyesinde bulunduran grup, her yıl 150’den fazla ülkede 60 milyonun üzerinde ürün satmaktadır. Electrolux 58.000 çalışanı ile 2015 yılında 124 milyar Dolar değerinde satış gerçekleştirmiştir.
Daha fazla bilgi için: http://www.electrolux.com.tr/ 

DAHA FAZLASI

YARISMA 8457107409177517391

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item