Electrolux Ergorapido 2in1 ERGO12 şarjlı süpürge

   Electrolux Ergorapido 2in1 ERGO12 şarjlı süpürge  Bugün size ilginç ve kullanışlı bir üründen bahsedeceğim.  Kablosuz şarjlı süpürg...


  Electrolux Ergorapido 2in1 ERGO12 şarjlı süpürge 


Bugün size ilginç ve kullanışlı bir üründen bahsedeceğim.  Kablosuz şarjlı süpürge. Evet siz şarj ediyorsunuz lityum pili sayesinde çok uzun saatler size yardımcı oluyor. Ayrıca iki ürün bir arada hem elektrikli süpürge hem el süpürgesi bir arada. Ben en çok şarjlı olmasını sevdim aslında elektrik kesikte olsa kullanabilmek,kabloyu peşinizden her yere taşımamak bence çok büyük bir konfor :) Ayrıca başlık kısmının 180 derece dönüyor olması ve ışıklı olmasıda işinizi çok kolaylaştırıyor. Mesela ulaşılamaz noktalarda başlık hareketi sayesinde çok rahat ediyorsunuz,ayrıca ışıklı olmasıda gözünüzden hiçbirşeyin kaçmamasını sağlıyor.


Masa üzeri koltuk üzeri tüm döküntüleri kolaylıkla almanızı sağlayan el süpürgesi aparatı :) 



Temizlenmesi mi ? işte bir ilginçlik daha size  kendi kendini temizleyen Brush roll clean teknolojisi ile bir pedal ile kendi kendine yapıyor bunu ve size iş bırakmıyor :) Bence bu kısımda atlanmayacak kadar önemli biz hanımlar için


180 derecelik manevra kabiliyetinin yanı sıra DustSpotter™ LED Işıklarıyla gelen Ergorapido başlığı, uzman bir temizlik deneyimi yaşamanız içindir. En karanlık yerlerde bile neyi ve nereli temizlediğinizi görerek hiçbir şeyi gözden kaçırmadığınıza emin olun.180° EasySteer™ hareket kabiliyeti, ergonomik tasarım, iyileştirilmiş başlık ve büyük arka tekerlekler, tüm zeminlerde temizliğinize esneklik ve yumuşak hareketler katacaktır. İki aşamalı güç modu sayesinde farklı yüzeylere göre temizlik seçeneğini değiştirin ve temizlik sonrasında süpürgeyi kolay bir şekilde şarj standına yerleştirin. Tüm işlem işte bu kadar :)  Electrolux olarak normal süpürgesinide kullanan birisi olarak markaya güvenim gerçekten tam. Daha önce süpürge deneyimimi de sizinle paylaşmıştım yazımı okumak isterseniz TIK TIK 


Electrolux markası baby shower partimize sponsor olarak 3 adet ürün hediye etti. 

Bunlardan birisi yukarıda size anlattığım   

Diğeri ELECTROLUX EDB6150 ütü 
Bir diğeri ise ;ESTM6400 Blender

Arkadaşlarımın diğer ürünlerle ilgili yazdığı yazılarlara da aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. İyi günlerde kullansınlar beni hatırlasınlar umarım :)

ÜTÜ  Sevgili Emel Akan kaleminden ;
http://eymininmutfagindan.blogspot.com.tr/2016/06/electrolux-ulrtamixpro-estm-6400.html
BLENDER Sevgili Ümmühan Çelikel kaleminden ;
http://www.ummuhancelikel.com/2016/06/19electrolux-4safety-precision-utu-edb6150.html


ERGO12

* Elektrikli süpürge ve el süpürgesini birleştiren 2’si 1 arada yapısı, pratik ve hızlı kullanımı ile temizliği kolaylaştıran Ergorapido uzun pil ömrü ile öne çıkıyor. Ergorapido sayesinde evdeki küçük kazalar artık sorun yaratmıyor. ‘Anında temizlik’ kavramını ileriye taşıyan Ergorapido ile süpürge çıkartmadan hızlı ve pratik temizlik mümkün oluyor.

* LED ışığı sayesinde köşelerde kalan tozları anında gösteren ve güçlü çekiş gücü ile rahat ve pratik kullanım sunan Ergorapido tüketicilerin % 85’i tarafından tercih ediliyor ve 10 milyonun üzerinde kullanıcısı ile dünyada en çok satılan ürünler arasında yer alıyor.

* 180 derecelik manevra kabiliyeti, % 50 daha büyük yeni motor fanı, geliştirilmiş performans için çift filtrasyon ve kolay bakım için Snap temiz filtre işlevi, üstün yer tutuşu gibi özelliklerin yanı sıra, kendinden ayakta durabilme özelliği ile pratik park ve şarj standı yer alıyor.

* Ergorapido’yu benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise BrushRollClean teknolojisi. Sadece Ergorapido’da bulunan bu teknoloji sayesinde fırçada biriken saç, tüy ve benzeri atıklar bir tuşla temizleniyor. Fırçada yer alan özel bıçaklar sayesinde takılı kalan atıklar parçalanarak süpürge içine çekiliyor.

Özeleyecek olursak bu güzel ürünü diğerlerinden ayıran özellikleri nelermiş peki ?


  • Uzun ömürlü Lityum TurboPower bataryası
  • 180° EasySteer™ manevra kabiliyeti
  • 2'si 1 süpürme
  • Kendi kendine temizleyen BrushRollClean™ teknolojisi
  • DustSpotter™ LED ışıkları

Satınalma noktaları ve detaylı bilgi için sitesini ziyaret edebilirsiniz. 
http://www.electrolux.com.tr/

Sevgiyle kalın 

DAHA FAZLASI

ÜRÜN TANITIMLARIMIZ 1821151229110173870

Yorum Gönder

  1. Ay ne kadar güzel bir ürünmüş bu böyle şu aralar bu tarz bir ürün arayışındaydım süperoldu bu yazı :)

    YanıtlaSil
  2. Aynı özelliklere sahip bir ürün kullanıyorum oldukça işe yarıyor ve memnunum.. Bu da eminim bir o kadar başarılıdır

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item