FAHRİYE EVCEN FOR KOTON KOLEKSİYON LANSMANI

Fahriye Evcen for Koton Jeans ile Şimdi Beyaz Jean Moda Çok güzel ve etkileyici bir lansmandan bahsetmek istiyorum sizlere.  ...

Fahriye Evcen for Koton Jeans ile
Şimdi Beyaz Jean Moda


Çok güzel ve etkileyici bir lansmandan bahsetmek istiyorum sizlere. 


Her sezon trendleri belirleyen koleksiyonları ve moda dünyasının önemli isimleriyle yaptığı iş birlikleri ile gündeme gelen Koton’un 2017 ilkbahar-yaz sezonu için hazırlanan Jean koleksiyonu, Grand Pera’da düzenlenen lansmanda moda severlerle buluştu. 

Özenle hazırlanmış günde dekorasyon,müzik ve konsept her şey beyaz üzerine kurulmuştu. Fahriye Evcen for Koton serisinin slagonu olan   “Rengi beyaz, ruhu jean” güne her anlamda damgasını vurdu gerçekten.


Koton’un marka yüzü Fahriye Evcen imzasıyla hazırlanan koleksiyonda, Fahriye Evcen’in kendine özgü sade ve feminen tarzını yansıttığı tasarımlar, 70’li yılların özgür ruhunu ve festival havasını beyazın saflığıyla bir araya getirmiş.





Lansman, Koton Yönetim Kurulu Üyesi ve Eş Başkanı Gülden Yılmaz ve dokunuşları ile koleksiyona hayat veren Fahriye Evcen ev sahipliğinde gerçekleşti.

 Fahriye Evcen’in kendi stilinden izler taşıyan 51 farklı parçalık koleksiyonda, beyaz rengin hakim olduğu; melek kanatları, püsküller, dikişsiz paçalar, farklı kumaşların bileşimiyle elde edilen kontrast parçalarla süslenen tasarımlar dikkat çekiyor. Renklerinde kullanıldığı koleksiyonda beyaz dışında kullanılan en sevdiğim renk sanırım kiremit rengi oldu. :)

Organizasyonda konuşması sırasında Fahriye Evcen ''Koton 'un marka yüzüyken koleksiyon tasarlamanın plan dışı ama heyecan verici ''olduğunu söyledi


“Angel kalıbına Fahriye Evcen ilham verdi”

Tişört ve ceketlerde kullanılan melek kanatları en çok satacak ürünleri arasında olacak bence. Hatta pazarlama müdürleri ile sohbetimiz sırasında keşke anne çocuk üretimi de olsa bu ürünlerde gerçekten çok iyi olurdu dedim. Olursa da ilk alanlardan olurum kızım ve kendim için :)



Fahriye Evcen for Koton Jeans, bu sezona özel üç farklı trend sunuyor.

Koleksiyon, “Başdöndüren Beyaz” temasıyla birbirinden şık tasarımlar sunuyor. Beyazın feminen dokunuşlarla buluştuğu tasarımlarla bembeyaz bir yaz modası vaat ediyor. Feminen görünüm, boyun ve omuz odaklı tasarımlar ve korse detayları bu temada öne çıkıyor.

“Jean’in Duru Hali” teması ise birbirinden şık “white on white” kombinlerden oluşan saf bir ruhu, masumiyeti çağrıştıran, sadelik üzerinde yükselen bir şıklık sağlıyor.

Koleksiyonda öne çıkan diğer tema ise bohem bir tarzı ve özgürlüğü öne çıkaran “Festival Ruhu”… Baharın verdiği özgürlük duygusu, festival coşkusu ve hareketi yaşatan tasarımlar bu temada yer alıyor. Festival Ruhu teması altında kontrast renkler ve işleme detayları ile renklenen ürünler yer alıyor.


Satışına başlanan koleksiyon 29,99 dan başlayan özel fiyatlarla sizlerle..Bu kalite ve bu uygun fiyat ile koleksiyon bu yaz adından oldukça sık söz ettirecek gibi. 















DAHA FAZLASI

organizasyon 4291077182163997522

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item