ELECTROLUX LANSMAN

Electrolux Lansman Elektrikli süpürge alırken nelere dikkat etmelisiniz: Enerji verimli ürünler satın alınırken perfor...




Electrolux Lansman



Elektrikli süpürge alırken nelere dikkat etmelisiniz:

Enerji verimli ürünler satın alınırken performans göstergelerinin de hesaba katılması gerekmektedir.
Bu nedenle elektrik süpürgesi alırken ürünün aşağıdaki kriterleri karşılamasına dikkat edilmesi önemlidir:
-       Halılar ve sert yüzeylerden etkili toz çekimi
-       Uygun hava filtrasyonu (alerjik ortamları engellemek için uygun toz emisyonu)
-       Sessiz çalışma
-       Kullanım rahatlığı



Electrolux Hakkında
Ev aletleri ve profesyonel ürünlerde dünya lideri olan Electrolux, her yıl 150’den fazla ülkede 50 milyonun üzerinde ürün satmaktadır. Firma günümüz profesyonellerinin ve kullanıcılarının isteklerini karşılamak amacı ile kapsamlı tüketici araştırmalarına dayanan yenilikçi çözümler sunmaktadır.

Electrolux ürünleri arasında buzdolapları, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, ocaklar, klimalar ve küçük ev aletleri bulunmaktadır. Electrolux 2013’te 60 ülkede 61.000 kişilik çalışan kadrosu ile 16 milyar 150 milyon dolar satış rakamına ulaşmış bir firmdan bahsediyoruz.

Dün Electrolux Lansmanı beni çok etkiledi. Nedenini soracak olursanız aslında şu anda birçok markada olan özellik ve ince düşünülme kısımları Electrolux'de çok önceden yapılmış desem. Mesela eco sisteme zararlı olmayan ürün grupları 1997 yıllında üretilmeye başlanmış,zararlı olmayan geri dönüşüm atıklarından ürünler üretmişler,daha az enerji ile yüksek emiş gücü ve tozu geriye vermeyen sistemler ve daha fazlasını düşünen firma gerçekten ilgimi çekti.. Bundan sonra her ürünün üzerinde ki enerji etiketi sizin ihtiyaçlarını,çevreye verdiği zararı ve gücünü kanıtladığını biliyor ve buna dikkat ediyoruz demek ki :) 

Toplantıda Türkiye’de enerji etiketiyle piyasaya çıkacak Türkiye’nin ilk 4A enerji sınıfı elektrikli süpürgesi UltraOne ve bunun yanı sıra yeni lanse edilen Power Force ve Silent Performance Cyclonic grubundaki elektrik süpürgeleri hakkında da bilgiler verildi.

Electrolux 2020 yılına kadar karbon emisyonunu %50 azaltmayı hedefliyor

Electrolux, 1 Eylül 2015 itibariyle Türkiye’de elektrikli süpürgelerin enerji verimliliğine yönelik başlayan enerji etiketi uygulamasını ve bu kapsamda Türkiye pazarına sunduğu yeni enerji verimli ürünlerini Electrolux Avrupa Doğu Bölge Pazarlama Müdürü Agnieszka Hristov ve Electrolux Türkiye Küçük Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Fatih Şengül’ün katılımıyla 6 Ekim 2015, Salı günü Ritz Carlton Otel’de düzenlenen toplantıda tanıttı.

Electrolux Türkiye Küçük Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Fatih Şengül ise şöyle konuştu: ““Electrolux Küçük Ev Aletleri ve Süpürge Grubu olarak Türkiye’de son 3 yıl içerisinde ciromuzu yaklaşık 4 katına çıkarmış durumdayız. Süpürge grubunda pazar payımızı % 10’un üzerine çıkarmayı ve enerji verimliliğine odaklanan bir firma olarak enerji etiketi uygulamasında aktif rol alarak tüketicileri bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Küçük Ev Aletleri sektörünün en önemli ürünlerinden olan elektrikli süpürgeler için yeni bir döneme girdik. Bu uygulamanın enerji verimliliği daha yüksek ve daha iyi performans gösteren elektrik süpürgeler üretilmesinin önünü açacağına, daha verimli elektrikli süpürgeler sayesinde müşterilerimizin daha az enerji tüketimiyle para tasarrufu sağlarken, daha kaliteli ve üst seviye ürünlere sahip olacağına inanıyoruz”.


Hem daha tasarruflu hem daha güçlü  

Electrolux’un yeni çevreci ürünleri Silent Performance Cyclonic grubunda yer alan ZSPCSILENT, ZSPCCLASS ve ZSPCPARKET modeli elektrik süpürgeleri sürahi yapısı ve sesi asgari düzeye çeken yeni DustPro sessiz başlığı sayesinde temizlik performansından ödün vermeksizin daha sessiz temizlik imkanı sunuyor. Clean Air Filtration özelliği ise havadaki alerjen ve diğer kirleticileri yok ederek temizlik sırasında alerjik reaksiyonları ortadan kaldırıyor. Ayrıca Easy Empty sistemi sayesinde makinenin toz haznesini kolayca çıkartma ve rahatlıkla temizleme fırsatı sunuyor.

 Daha fazla bilgi için: http://www.electrolux.com.tr/

DAHA FAZLASI

new 539253307923995105

Yorum Gönder

  1. Çevreci hem sessiz, hemde kullanımı kolay. Bir bayan daha fazla ne isteyebilir bir üründen.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item