LEGOLAND MACERA DÜNYASI KEŞFİMİZ

LEGOLAND® DISCOVERY CENTRE İSTANBUL EĞLENCE DÜNYASI İLE TANIŞTIK.. Dila ile bu hafta sonu ailecek Legoland keşfine çıktık. Hem şehrin ort...


LEGOLAND® DISCOVERY CENTRE İSTANBUL EĞLENCE DÜNYASI İLE TANIŞTIK..

Dila ile bu hafta sonu ailecek Legoland keşfine çıktık. Hem şehrin orta yerinde hemde bu kadar büyük bir eğlence alanına sahip olması gerçekten de dikkat çekici. Legoland denildiğinde ilk aklınıza içeride sadece legolarla oynana bir yer gibi geliyor ama aslında legolarla oyle elenceli bir dünya yapmışlar ki uzun süre vakit geçirmeniz mümkün :) 3 D sineması,mutfak kısmı,macera odası gezilmesi gereken bir yer gerçekten. Herşey loegolardan inşa edilmiş neredeyse şaşırtıyor sizi...



 3 D sinemada pek keyifliydi gerçekten ...


Detaylı bilgi vermek gerekirse;

Doğu Avrupa’nın ve Türkiye’nin ilk LEGOLAND® Discovery Centre’ı, 30 Temmuz’da İstanbul’da açıldı. Merkezin simgesi olan ve Forum İstanbul’un girişine konulan LEGO® parçalarından yapılmış 6 metrelik dev zürafa Zarife ziyaretçileri karşılarken, (AÇEV) Anne Çocuk Eğitim Vakfı’ndan gelen çocuklar rüya gibi bir dünya ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşadılar.
(ISTANBUL) (30.07.2015)- LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, ve tüm şehre insanların ailece eğlenecekleri yeni bir merkezi kazandırmanın heyecanını yaşıyor. 30 Temmuz’da Forum İstanbul AVM’de açılan LEGOLAND Discovery Centre, LEGO® hayranları için muhteşem fırsatlar sunuyor. 3.000 m²’lik bir alana yayılan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, sunduğu eğlenceli ve öğretici etkinliklerle 3-10 yaş arası çocuklu aileler için ideal bir ortam oluşturuyor. Açılışın ilk günü (AÇEV) Anne Çocuk Eğitim Vakfı’ndan gelen çocuklar diğer çocuklarla birlikte büyülü bir dünyanın parçası olmanın mutluğunu yaşadılar.
Bu eğlenceli maceraya ilk girişlerinde ziyaretçiler 2 milyon LEGO® parçasıyla dolu bir dünyayla karşılaşıyorlar. Ayrıca ziyaretçiler 4D sinema ile yepyeni bir deneyim

yaşıyorlar. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da Master Model Builder’dan LEGO® sırlarını öğrenebilir, MINILAND’de İstanbul ve dünyadan sembol yapıtları görebilir ve çok daha fazlasını deneyimleyebilirsiniz. LEGOLAND® Discovery Center’da anne babaların ve çocuklarının bir arada eğlenebilmesi için her şey düşünülmüş:


Fiyatlandırma : * 3 yaş ve üzerindeki herkesin eğlence merkezine giriş için bilete ihtiyacı var. 3 yaş altındaki çocukların girişi ücretsiz. Yetişkinler, merkezi en az bir çocukla birlikte ziyaret edebilir. Biletinizi şimdiden almak için http://www.tixbox.com.tr/legoland-discovery-centre adresini ziyaret edebilirsiniz.
* Kapıda giriş yetişkinler için kişi başı 37.50 TL ve çocuklar için (+3 yaş) kişi başı 30,00 TL’dir. Online bilet alırsanız tasarruf edebilir ve girişinizi garantileyebilirsiniz ayrıca girişte de öncelikli olursunuz. Dilerseniz yıllık abone olarak sınırsız giriş hakkı ve sürpriz fırsatlardan ve kart sahiplerine özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Yıllık abonelik ücreti yetişkinler için 95 TL, çocukları için 80 TL, internet üzerinden alırsanız %10 indirimli.

Bilgi:  www.legolanddiscoverycentre.com/istanbul 
www.facebook.com/legolanddiscoverycenteristanbul


DAHA FAZLASI

ÜRÜN TANITIMLARIMIZ 125514876130400552

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item