KIZÇEM İÇİN ALIŞVERİŞ ZAMANI...

  Malumunuz okullar hemen bayramın ertesi günü açılıyor.. Bayram ,okulların açılmasıydı derken biz kadınlara alışveriş şart oldu. Kızımı...

 

Malumunuz okullar hemen bayramın ertesi günü açılıyor.. Bayram ,okulların açılmasıydı derken biz kadınlara alışveriş şart oldu.

Kızımın kendi deyimiyle ''onun bir tarzı var''  1 yaşındaydı paytak paytak yürümeye çalışırken sadece cici ve e-eee demeyi bilecek kadar konuşurken . Doğum günü elbisesini eline alıp  ''ayyy cici '' diyerek ilk elbisesini seçmiş olmuştu. Evet kızımın bir tarzı gerçekten var ve buna ben yada bir başkası asla müdahale edemiyor inanın.

Kuralları var hanımın


  • eşofman asla giymem
  • yakalı tişört giymem
  • gömlek (baskılıysa giyerim ) erkek kıyafetidir giymem
  • babet giymem
  • soket çoraplar düz olmaz renkli olmalı
  • her kıyafetin içinde mor olursa daha güzel olur
  • çıtçıtlı badi giymem

kıyafet konusunda ki zamanla belirlediği kurallar. İnanın çok dominant bir anneyim. Yeri geldiğinde küçük cezalarımız bile var. Ancak burada benim inadımı kırdı kızım. Eğer dışarı çıkılacaksa yada birileri gelecekse (yani ev halkının dışında birileri onu görecekse) yukarıdakileri hiçbirisini yapmaz ağlar,çıkmaz vs vs.... Yani bu kısımları öz iradesiyle oluşturdu bende saygı duydum... 


Benim kızım tam bir koç burcu süslü,kokoş çok konuşan ve pahalıyı kaliteliyi anında bulan bir yapısı var.. Çok denedim var inanın :)


Bugün yaşadığımız bir küçük alışveriş meselesini paylaşmak istedim.

İlk durağımız Penti idi. Bize yardımcı olan ablamız o kadar şaşırdı ki cümle ve seçme olaylarına Dila'nin 
''sen büyüyünce ne olacaksın modacı falan mı '' dedi. 

Bizim kiz kendinden gayet emin bir şekilde cevap verdi.

''Henüz karar vermedim avukatta olabilirim modacı da''  dedi :) Ben sustum dedi kızcağız. Sakın yanlış anlamayın kızımın çata çat cevap vermesi ve bu yaşta bu kadar kararlı olması beni  mutlu etmiyor aksine korkutuyor. 

Hayatım boyunca çok bilmiş çocukları hiç sevmedim .. Gelin görün kü benim kızım öyle oldu. Özgüven tavan kendinden emin ve her şeyi bilen bir teyze edasında maalesef :)  Hem iyi hem kötü tarafları var tabiiki.. Allah bahtını güzel eylesin herkesin evladı gibi benimde evladımı bana bağışlasın korusun inşaallah...


Penti alışverişinde bu sohbetlerle birlikte neler aldık birlikte bakalım isterseniz.

  • 2 li boxer külot 14,90 tl 
  • 2 li normal külot 14,90 tl
  • 2 li çok şık atlet 19,90 tl
  • 20 den ve 40 den'de oluşan karışık desenli çoraplar ortalama 7,90-10,90 arasında değişiyor. 
  • resim baskılı ince tayt 5,90 tl (19,90'dan inmiş ve tek kalmıştı.)


Sonraki durağımız avm içlerinde olan Hello kitty idi. Buradan da para ben ve kimyasal içermeyen bir allık ve güzel bir fırça edindik.

Bugüne özel bir indirim ile ne alırsan 15,00 tl standından bir allık bir fırça satın aldık. Her ikisine de özellikle fırçaya ben bile bayıldım. 

Tabii ki kızıma her gün makyaj yapmak gibi bir durumum söz konusu değil. Fakat kokoş ben yapınca istediğinde benim ürünlerimden kullanmasın istediğimden  ne kadar da markalı olsa ona çok zararlı. Ayda yılda bir süreceği (belki benimde kullanacağım ) iki üründe buradan aldık.


Aslında 4 mağazadan daha bir şeyler aldık onlarda bir sonraki post da olsun.

Sevgilerimle...






DAHA FAZLASI

ÜRÜN TANITIMLARIMIZ 7358622882823017650

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item