KEMAL KÜKRER 100.YAŞINDA

KEMAL KÜKRER 100.YAŞINDA.... KEMAL KÜKRER ŞALGAM LANSMANI.. Kemal Kükrer üretim şekli ve tadı ile benzersiz olan şalgam suyunu, 2...




KEMAL KÜKRER ŞALGAM LANSMANI..

Kemal Kükrer üretim şekli ve tadı ile benzersiz olan şalgam suyunu, 26 Mayıs’ta düzenlediği özel bir gece ile tanıttı. Ünlü sanatçı Ümit Besen ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleşen, sanat, cemiyet ve iş dünyasının Adanalı ünlü isimlerini bir araya getiren lansman davetinde, çok sayıda blogger ve medya mensubu da yer aldı. Çok sayıda konuğun yer aldığı davete; Açelya Akkoyun, Altan Gördüm, Arif Keskiner, Ayşegül Dinçkök, Behzat Uygur, Betül Demir, Ceyhun Yılmaz, Didem Soydan, Faruk Tınaz, Kerem Cem, Menderes Samancılar, Nilgün Belgün, Selami Şahin, Redd Grubu ve Zeynep Tunuslu katıldı. Keyifli saatler yaşanan gecede Adana’ya özgü lezzetler eşliğinde ikram edilen Kemal Kükrer Şalgam Suyu’nun acılı ve acısız çeşitleri, konuklardan tam not aldı.


Etiler Yüzevlet Kebap Restaurant'da gerçekleşen Kemal Kükrer lasmanı gerçekten çok şık ve dolu doluydu.Evimde nar ekşisini çok sık kullandığım Kemal Kükrer şalgamda da çok başarılıymış denedim ve beğendim. İçtiğim acılı şalgamdı damak tadıma çok uygundu :) Kemal Kükrer'in sahibi Sn. Sabri Gülel ile tanışma fırsatı yakaladık sevgili istanbulkazanbenkepçe ile :)






Kemal Kükrer Şalgam Suyu, özellikle kebap yemeklerinin vazgeçilmez içeceği. Kebabın yanı sıra farklı tatlarla, dört mevsim tüketilebilen şalgam suyunun vücut sağlığı üzerindeki olumlu etkileri de biliniyor. Şalgam Suyu, kışın hastalıklara karşı direnci artırmakla kalmıyor, fazla kilolardan kurtulmaya da yardımcı oluyor. Sıfır şeker oranıyla şeker hastalarının da rahatlıkla içebileceği şalgam suyu, kalp damar sağlığını da olumlu etkiliyor. Acılı ve acısız Kemal Kükrer Şalgam Suyu 250 ml, 750 ml cam şişe ve 330 ml, 1000 ml, 2000 ml pet ambalajlarda tüketiciye sunuluyor.



Dila ile ilk etkinliğimiz ise ünlülerle bir anı yakalayalım değim mi ama ?









DAHA FAZLASI

new 1080041590861792051

Yorum Gönder

  1. ürünleri çok kaliteli tek olumsuz tarafı biraz pahallı diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item