CROCODILY NİŞANTASI

Crocodilyile çocukların büyük hayalleri odalarına sığıyor! EN Bİ SEVDİĞİMİZ KÖŞEDE RESİM OLMAZSA OLMAZDI :) Çocuk yaşam a...




EN Bİ SEVDİĞİMİZ KÖŞEDE RESİM OLMAZSA OLMAZDI :)


Çocuk yaşam alanları tasarımcısı Crocodily, her çocuğun dünyasının farklılığına ve her anne-babanın bu dünyayı hayata geçirmeye hakkı olduğuna inanıyor. Bu inançla yola çıkan Crocodily, “BÜYÜK HAYALLER, KÜÇÜK ALANLAR’’ mottosuyla, çocuğun sınır tanımayan hayal dünyasını beslemek için elinden geleni yapan anne babalara ve çocuklara eğitim veren kurumlara, çocukların yaşam alanları konusunda farklı çözümler sunmakta…


Bugün çok şirin bir mağzadaydık. Çocukların ve annelerin isteklerini dikakte alarak özel tasarım odalar yapan Mimar Selin Hanım bu işe gerçekten kendini adamış :)







Crocodily, Nişantaşı’ndaki ofis & mağazasında her hayale her mekana uygun, çocukların değişen ihtiyaçlarına cevap veren tasarımları kullanarak perdesinden duvar kağıdına, mobilyasından yatak örtülerine çocuk yaşam alanı konusunda uçtan uca çözümler sunuyor.
Çocuk yaşam alanları konusunda deneyim ve uzmanlık sahibi Crocodily, şimdiye kadar birçok anaokulu, kreş, oyun alanları projelerini gerçekleştirdi. Çocuk odasında kalitenin bir lüks değil, zorunluluk olduğuna vurgu yapan Crocodily, mobilyalarını Avrupa Birliği Çocuk Güvenlik Standartları’na uygun normlarda üretirken, sağlığa zarar vermeyen malzemeler, su bazlı boyalar ve yapıştırıcılar kullanıyor. Crocodily sağlıklı mobilya üretimini, uluslararası standartlara uygun Ekoteks belgeli tekstil ürünleriyle destekliyor.
Crocodily projeleri  Domus Academy mezunu, 2009 yılından beri bu alanda çalışan, üstelik kendisi de bir anne olan mimar H. Selin Necipoğlu ve ekibi tarafından hayata geçiriliyor.

Mimar ve çocuk yaşam alanı uzmanı H. Selin Necipoğlu “Biz Crocodily olarak her çocuğun dünyasının farklılığına ve her anne-babanın bu dünyayı hayata geçirmeye hakkı olduğuna inanıyoruz” diyerek, var olan alanı çocuğun hayal dünyasını yansıtacak şekilde kolaylıkla yaşayabileceği, eğlenebileceği, kullanabileceği ve öğrenebileceği bir dünyaya çeviriyor.


Tebrik ediyor vede kaliteli işini destekliyoruz.


DAHA FAZLASI

new 8545230896819853263

Yorum Gönder

  1. ne kadar şirin bir yer burası böyle :)

    YanıtlaSil
  2. Bu işi bildikleri kesin...Her yer rüya gibi..Çok güzel.::)

    YanıtlaSil
  3. Çocuklarla alakalı projelerin ve emeğin arttırılması,onlara özel düşünceler geliştirilmesi gerçekten sevindirici. Teşekkür ederiz paylaştığınız için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benimde çok hoşuma gitti özel alanlar :)

      Sil
  4. Şimdiki çocuklar çok şanslı çoook. Çok güzel tasarımlar. Sevgiler...

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item