TARÇIN PASTA EVİ İSTANBUL'LU BLOGGER'LARI BULUŞTURUYOR EVENT'I (KOZMETİK GRUBU)

Event'imde 52 birbirinden güzel firma bana destek oldu ve değerli blogger arkadaşlarıma farklı hediyeler verildi. Her firmanın ürünl...

Event'imde 52 birbirinden güzel firma bana destek oldu ve değerli blogger arkadaşlarıma farklı hediyeler verildi. Her firmanın ürünlerini kullandıkça ayrı bahsedilmeler geçecektir. Bunun için takiplerinizi şu hashtag'lerden yapabilirsiniz.

#tarcinpastaevi
#tarcinpastaevibloggerbulusmasi


KOZMETİK GURUBUNDA BİZİMLE OLAN FİRMALARIMIZ

  1. Ünilever
  2. Cyrene
  3. Kozmela
  4. Lila kutu
  5. Orkide hareketi
  6. Aubrey
  7. Zigavus
  8. Kozmoklinik
  9. Kozmetikdetrend
  10. Sacbakim.com
  11. Hobi kozmetik
  12. Sebamed


Ünilever bize çok güzel bir sepet hediye etti evet bu sepetin içindeki ürünler müthiş.. Kullanıcısı olduğum ürünleri dağıtıım için ayrıca mutluyum. Blogger arkadaşlarımızdan da çok güzel geri dönüşler almaya devam ediyorum.  Hele o şirin sepete herkes bayıldı :)) Teşekkürler..






CYRENE Bitkisel ürünleri laboratuvar ortamında kozmetiğe dönüştürüp güzel paketlerle bizlere ulaştıran firma. Teşekkürler.



KOZMELA Real Techniques fırça ve rebul kolonyalari ile aramızdaydi. Aklınızda bulunsun piyasada Rebul kolonyalari en ucuz bu sitede ve Real Techniques firça satan tek distribütör .. Teşekkürler.

 




LİLA KUTU 2.Yilina özel bir kutu çıkartmış ve etkinliğimiz için bizede birkaçtane hediye etti çekiliş ile verdik. Teşekkürler.



ORKİDE HAREKETİ tüm katılımcılarımız için ikili far setinden yollamış. Bu pastel renkler herkese uyumlu bence :)) 


AUBREY organik renkli kozmetik ile çok favori bence. Vücut ışıltısı müthiş .. Teşekkürler.



ZİGAVUS sarımsak özlü şampuan. Kokusu yok saçta herhangibir sertlik bırakmıyor. İnce telli ve saç dökülmesi problemimiz varsa öneririm. 

 

KOZMOKLİNİK tanışma seti o kadar dolu dolu ki çok beğendim. İçindeki ürünler çok kaliteli ve güzel. Seyahat için çok kullanışlı :) teşekkürler.



KOZMETİKDETREND bizler için çok güzel hediyelerinden birkaç tane yollamış çekiliş ile arkadaşlarımıza dağıttık. Bıoderma ve Avene yüz temizleme ürünleri o kadar hafif ve etkiliki muhakkak deneyin derim.Teşekkürler.

 

SACBAKIM.COM bizlerin saçlarını çok düşünmüş gerçekten. Ultra yoğun bakım ile saçlarımızı güçlendirmede kararlı. Ovex ayrı güzel Complex tartışılmaz. Saçlarım geç uzuyor,dökülüyor,kırılıyor diyorsanız buyrunuz... Teşekkürler.

 




HOBİ KOZMETİK...Şampuan ve el sabunları ile bizlere sponsor oldular. Narlı ve zeytinyağlı şampuanları.El sabunları zeytinyağ özlü ve çok güzel kokuyor :)) Teşekkürler.

                    


SEBAMED kepeğe karşı etkili şampuanı ile eventimizdeydi. Teşekkürler.

                         

DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 1700322834343027895

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item