OWN COFFE COMPANY ARTIK NİŞANTAŞINDA :)

Yepyeni bir kahve deneyimi OCC ilk şubesi ile Nişantaşı’nda! Konsepti ve enfes lezzetleri ile kahve severlere yepyeni bir deneyim yaş...

Yepyeni bir kahve deneyimi
OCC ilk şubesi ile Nişantaşı’nda!

Konsepti ve enfes lezzetleri ile kahve severlere yepyeni bir deneyim yaşatmayı vaat eden OCC (Own Coffee Company) Nişantaşı’ndaki ilk şubesi ile hizmet vermeye başladı. 


İddialı lezzetleri ve özgün dekorasyonuyla kahve tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak OCC (Own Coffee Company) ilk şubesini renkli bir davetle Nişantaşı’nda açtı. İki genç girişimci Zeynep ve Ömer Tatar kardeşler tarafından hayata geçirilen OCC’nin açılışı 16 Aralık Salı günü gerçekleştirildi.

Kahve sektörünün yeni markası OCC, Barista Eğitmeni ve Kahve Uzmanı Yunus Çakmak tarafından farklı damak zevklerine uygun hazırlanan içecek menüsü ve leziz yiyecek çeşitleriyle konuklarını ağırlayacak. OCC’ye gelenler, “kahve kirazı çayı” olarak da bilinen “Cascara”nın ve “Cehemex” yöntemiyle demlenen kahvenin tadıyla tanışma şansı da bulacak. OCC; menüsünde yer alan özgün lezzetleri hazırlarken kullandığı kahve çekirdeklerini Bakırköy’de bulunan kahve kavurma tesisinde işliyor ve yine buradaki laboratuvarda yeni tatlar geliştiriyor. Kahve çeşitlerinin toptan ve perakende satışlarının da yapılacağı OCC’de, başta kahve olmak üzere birçok alanda workshoplar da gerçekleştirilecek.

Farklı etkinliklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanan OCC’de, her ay bir sanatçının sergisi ücretsiz olarak yer alacak. Zeynep Tunuslu tarafından önlük tasarımları yapılan OCC, özgün, sıcak, samimi ambiyansı ile de adından söz ettirecek. Çevreci yaklaşımla hareket eden OCC’de, geri dönüşümlü kağıt bardaklar, poşetler ve materyaller kullanılıyor.

Nişantaşı şubesi ile eş zamanlı olarak franchise başvurularını da değerlendirmeye başlayan OCC; Beşiktaş, Bebek, Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un gözde lokasyonlarında şubeler açmayı hedefliyor.

Aileden gelen kahve kültürü mirasıyla yaratılan marka: Own Coffee Company
Markanın kurucusu Zeynep ve Ömer Tatar, aileden gelen kahve kültürü ve damak zevkini yaratıcı fikirleri ile birleştirerek profesyonelliğe taşıdılar. Girişimci ruhlu kardeşler; Osmanlı Sarayı’na yurt dışından kahve getiren dedelerinden bugüne uzanan kahve sevgisini, evlerinde hiç eksik olmayan kahve kokusunu, şık sunumlar eşliğinde gerçekleşen sohbetleri bundan böyle OCC’de konukları ile paylaşacaklar. Herkesin güne kahve içerek keyifle başlamalarını dileyen OCC, uluslararası standartlarda en kaliteli kahve çeşitleri ile hazırlanan iddialı menüsüyle kahveseverleri lezzetin doruğuna çıkarmayı arzuluyor. OCC’nin titizlikle hazırlanan zengin içecek menüsü, sıcak ve soğuk çeşitlerden oluşuyor. Konusunda uzman ünlü isimler tarafından hazırlanan alkolsüz karışımlar, çaylar ve kokteyller de konuklara sunuluyor. Damak zevkine olduğu kadar sağılığına da düşkün olanlar için de meyve çayları hazırlanıyor.


DAHA FAZLASI

new 6382674046618080890

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item