Marka İndirim Çadırı ile İstWest Meydan’da alışveriş fırsatı

Marka İndirim Çadırı ile İstWest Meydan’da alışveriş fırsatı FerYapı – Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest’in ö...



Marka İndirim Çadırı ile İstWest Meydan’da alışveriş fırsatı

FerYapı – Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest’in önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu'nun yaşam ve lezzet meydanı İstwest Meydan'da Türkiye’nin ve dünyanın en gözde markalarının yer aldığı

“Marka İndirim Çadırı” ile çadır turnesi günleri 18 Aralık 2014 – 15 Ocak 2015 tarihleri arasında başlıyor.

Türkiye’nin lider markalarını bir araya toplayan marka indirim çadırı, 18 Aralık 2014 – 31 Ocak 2015 tarihleri arasında İstWest Meydan’da marka severlerle buluşacak. “Çadır Turnesi”nin yeni adresi olan İstWest Meydan, misafirlerine 45 gün boyunca marka ve kaliteyi uygun fiyatlarla alma fırsatı sunacak.

Derimod, Barbour, Fabrika, T-Box, Roccobarocco, Dufy, Divarese, Monica Ricci ve İnci gibi pek çok önemli markaya, “Çadır Turnesi” ile ev sahipliği yapacak olan İstWest Meydan, kaliteli alışveriş yapmak isteyen misafirlerine alışveriş şöleni yaşatacak.

Yeni Yıl alışveriş fırsatları “Marka İndirim Çadırı” ile İstWest Meydan’da

İstWest Meydan, “Çadır Turnesi” günleriyle, mevsim ürünlerini uygun fiyatlarla bir araya getirerek, marka severlerle buluşturacak. Yeni yılda sevdiklerine marka ürünler hediye etmek isteyenler “Çadır Turnesi” ile dünya lideri firmaların birbirinden güzel ürünlerine uygun fiyata sahip olabilecek.

İndirim çadırında bulunan ünlü markaların kış ürünleri ekonomik fiyatlarla alışveriş tutkunlarının yüzünü güldürecek. İstWest Meydan’ın içine açılan Marka İndirim Çadırı”nda, kışlık ayakkabı, mont, kaban, elbise, etek, bluz, pantolon, gömlek, ceket gibi pek çok markalı ürün yer alacak.


İstwest Meydan ; http://istwestmeydan.com /0212 552 09 09

DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 7055610644345265412

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item