Estereal 3.yılını görkemli bir geceyle kutladı…

Estereal 3.yılını görkemli bir geceyle kutladı… Tarçın Event PR olarak Cumartesi gecesi Estereal markasının 3.yıl kutlamas...









Tarçın Event PR olarak Cumartesi gecesi Estereal markasının 3.yıl kutlamasını gerçekleştirdik. 


1999 yılında sağlık danışmanlığı olarak kurulan Estereal, 2014 yılından bu güne uzman kadrosuyla birlikte medikal estetik, plastik cerrahi uygulamaları ile sektörde hızlı büyümesini sürdürüyor. 6 şubesi ile hastalarına hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan doğru teşhis ve tedavi hizmeti sunan firma çok yakında açacağı 7.şubesi ile uluslar arası kalite standartlarında sağlık hizmeti vermeye devam edecek.

Tarçın Event & PR olarak danışmanlığını yürüttüğümüz marka 3.yılını Medyatik şef Özlem Mekik Ünlü şef Şefika Günyel Ünlü oyuncu Derya Şen , Medyatik şef Ayvaz Akbacak ,Spiker Meltem Acet ünlü bloggerlar ve tanınmış sosyal medya simaları eşliğinde kutladı.Firma Kadınlar Günü konsepti ile 10 Mart Cumartesi Nişantaşı’nda özel bir konseptle konuklarını ağırladı.

  


Uluslar arası standartlarda hizmet …

Her şubesinde uluslar arası standartlarda hizmet veren kurum ,Estetik hakkında şöyle düşünüyor ;Doğal estetik artık toplumumuzun önemli ihtiyaçlarından biri haline geldi. İnsanlar tercih ettikleri estetik uygulamalar ile doğal görüntülerini korunmaya çalışıyorlar. Söz konusu estetik olduğunda insanlar güvenebildikleri kliniklerde kendilerini alanında uzman hekimlere teslim etmek istiyorlar. Yapılan estetik ameliyatların genel vücut sağlığına da destek verici olumlu katkıları olduğunu ifade eden Ercan Ballı, ‘’Biz Estereal  olarak insanların genel ifadelerini bozmadan onlara en doğru olabilecek uygulamaları anlatarak ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veriyoruz. Biz tüm merkezlerimizde ;  Ameliyatsız gençleşme (radyofrekans uygulması),botoks,dermapen,dolgu,dövme silme,fibrocell,gençlik aşısı,ip uygulaması,karbon peeling,kök hücre saç ekimi,medikal cilt bakımı,plasma lift,PRP,saç ekimi,saç mezotreapisi,soğuk lipoliz,varis tedavisi,yüz mezoterapisi gibi çeşitli uygulamaları hastalarımıza anlatarak kliniğimizden memnuniyetle ayrılmalarını kurum felsefesi olarak kabul ediyoruz’’

2018 Yılında da trend olan doğal estetik adına olan tüm uygulamaları takip eden ve hayata geçiren bir merkez olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi.


DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 8410557916340077301

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item