ELANCLY -ÖZLEM SÜER ETKİNLİĞİ

Selülit mi? O da ne! Eski pantolonlara elveda, mini şortlara merhaba! Elancyl Vücut Bakım ürünleri ve Özlem Süer İşbirliği Vücut bak...



Selülit mi? O da ne!

Eski pantolonlara elveda, mini şortlara merhaba!

Elancyl Vücut Bakım ürünleri ve Özlem Süer İşbirliği

Vücut bakımının ve selülitle mücadelenin güçlü markası Elancyl 40 yılı aşkın süredir pek çok kadının sahip olmayı arzuladığı vücuda kavuşmalarını sağlamaya devam ediyor. Kısa süre önce düzenlenen etkinlikte çok eğlenceli vakit geçirdik :)

“Bu yaz selülitsiz bacaklarla, kendinize güvenerek şortlarınızı giyebileceksiniz” diyen Elancyl Vücut Bakım Ürünleri, Özlem Süer ile birlikte yaratıcı bir etkinliğe imza attı.
Yaza hazılandığımız şu günlerde Elancyl Türkiye’nin farklı ve yaratıcı daveti ile ünlüler, bloggerlar ve basın mensupları Nişantaşı Özlem Süer House’da buluştu. Özlem Süer’in sihirli önerileri eşliğinde davetliler jeanlerden şık şortlar yaptılar. Elancyl Slim Design ürünleri kullanarak 1 haftada selülitlere veda edebileceklerini bildiklerinden eski jeanlerini büyük bir keyifle kesip, payetli, pullu, desenli şık şortlara dönüştürdüler.

Ben Henüz şortumu tamamlayamamış olsamda en kısa sürede bitirip bu yaz kullanmayı hedefliyorum :)

Özlem Süer konuyla ilgili olarak; “Önümüz yaz ve deniz, havuz mevsimi geliyor. Bacaklarımıza güvenip rahatça şort giymek isteyeceğimiz günler kapıda. Elancyl Türkiye ile harika bir güne imza attık. Eski jeanlerimizden şort yaptık ve mini şortlara özgürlük dedik. Bu dönüşüm projesinde bizimle olan Dem Derneği pantolonlarımızdan artan parçalardan da başka bir dönüşüme destek şansı verdiği için teşekkür ederiz. Gardrop detoksu amacı ile toplantıya katılan davetliler dikiş masalarına oturarak eski kotları mini şorta dönüştürdüler. Etkinliğin sonunda birbirinden renkli tasarımlarla davetliler yaza hazırlık yaptılar. Elancyl ürünlerini de kullanarak yaza güvenle hazırlanacaklarını bildikleri için tatlı bir keyif ve huzurla ayrıldılar.” dedi.

Etkinliğe katılan ünlüler; Oyuncu Bennu Yıldırımlar, Oyuncu Evrim Solmaz, Best Model manken Melis Hacic, Best Model manken Berna Batur, blogger Funda Aydeniz, Fatma Samsa Yılmaz, Deniz Saatçioğlu, Şerife Özbilek, Duygu Genç Şenyürek





DAHA FAZLASI

pr 3122570743082411997

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item