LODA MOBİLYA LANSMANI

LODA MOBİLYA BOSTANCI LANSMANI Geçtiğimiz cumartesi günü Loda Mobilya Bostancı Showroom'da gerçekleşen lansmanda blogger arkada...


LODA MOBİLYA BOSTANCI LANSMANI


Geçtiğimiz cumartesi günü Loda Mobilya Bostancı Showroom'da gerçekleşen lansmanda blogger arkadaşlarla bir araya geldik.



Loda Mobilya kimdir ile başlamak istiyorum yazıma .. Tabii ki günden keyifli karelere de yer vereceğim. :)

2000 yılında İstanbul’da kuruldu. İstanbul’da; Modoko, Masko ve Bostancı’da showroomları olan Loda Mobilya’nın Bursa Nilüfer’de ve yurt dışında Azerbaycan Bakü’de bir showroomu bulunmaktadır. 


Loda, mobilya sektöründe 20 yıla ulaşan bilgi, birikim ve tecrübesi ile, toplam 15.000 m² kapalı alanda, 250 çalışanı ile üretime devam etmektedir. 
Sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olma özelliği ile tanınan marka,modern ve loft mobilya tarzında yatak odaları, yemek odaları, koltuk grupları, Tv üniteleri ve mobilya aksesuarları üreterek “Konsept Mobilya” üretim anlayışı ile müşterilerine hizmet vermektedir.





Mağazada en sevdiğim parça işte bu gri sahra chester oldu.



Aynı gün yani 22 nisan aynı zamanda doğum günümdü benim. Sevdiğim arkadaşlarımla kutlamak çok zevkliydi gerçekten :)



Loda Mobilya çekilişle bir arkadaşımıza aydınlatma hediye etti. Hepimize rengarenk kırlentler hediye ettiler. 



Müşteri ilişkileri politikası olarak Loda’nın sunduğu en büyük avantaj; özgün tasarım ve kalitedeki ürünlerini, en kısa zamanda, en uygun maliyetle, sorunsuz bir şekilde müşterilerine ulaştırmasını benimsemiş olması.

Etkinliğimize katılan firma yetkilisi Sn. Adem KARACAK beyefendi bizlere şirket oluşum süreci,müşteri portföyü,ürün ömür ve tarzları hakkında bilgiler verdiler. 



En çok dikkat çeken kısım ise benim için şu sözleri oldu '' Müşteri memnuniyeti satıştan önce değil sonra esastır bizim için'' dedi ve ekledi '' ürün aldıktan sonra kullanım ve garanti süresi gibi birçok anlamda müşteri ve ürünlerimizin yanındayız''

Mobilya sektöründe sanırım çok insanın söyleyebileceği kelimelerdi bunlar. Satış ve kardan önce müşteri memnuniyetini benimseyen firma uzun soluklu bir yol alacak bence. 
Çizgi olarak Loft mobilya ve Doğal mobilya  hemen hemen her ürününe yansımış. Tabii ki Avangard da çalışılmış ama neredeyse diğer ürünlerinin onda biri kadar. Asıl çizgileri doğal ve sade.Üretimleri ülke,millet,kültür ve insan yapısına göre çağa ayak uydurarak yenilikçi bir şekilde değişiklik gösteriyor.  Bu kısımda aslında vip hizmet veren bir yapı halinde olduklarının göstergesi.
Güler yüzlü ekibi ve misafirperver tavırlarıyla etkinlikten çok arkadaş buluşması gibi geçen günümüzden birkaç kare ile devam etmek istiyorum.

Gün ile ilgili videomuz YouTube kanalimizda 

Bizimle birlikte olan blogger arkadaşlarımız kimlerdi birlikte bakalım mı ?



DAHA FAZLASI

yatakodasıakımı 1741437151625566439

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item