HİÇ NATUREL SIZMA ZEYTİN YAĞI

Kelebek kadınlar etkinliğinde sevgili Şerife 'ciğim bizleri çok güzel ve doğal bir marka ile Hiç naturel zeytin yağları ile tanıştı...


Kelebek kadınlar etkinliğinde sevgili Şerife'ciğim bizleri çok güzel ve doğal bir marka ile Hiç naturel zeytin yağları ile tanıştırdı. Etkinlik detaylarını öğrenmek isterseniz yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz.

İlk önce göze sonra mideye hitap eden bir şişesi ve tadı var gerçekten :) Dilerseniz bu markayı daha yakından tanıyalım.

Hiç Naturel Sızma Zeytinyağı;

Tüm ailenin Urla'ya yerleşmesiyle başlayan hikayeleri,Sloow food Urla'da tadım eğitimi alarak şekillenmiş ve uzu seneler bu işi yapmaları için iyi bir başlangıç olmuş onlar için. 2.000 dönüm arazi ve 60.000 civarı zeytin ağacıyla başladıkları işi en iyi şekilde yapan bir marka.




Urla'nın bademler köyünde blunan arazide. Erken hasat ve soğuk sıkma işlemi ile elde edilen bu müthiş lezzetler sofralarımızda yerlerini alıyor. Hiç naturel zeytin yağlarının arazileri İYİ TARIM UYGULAMA sertifalı özel bir arazi.

Şişeleri tek tek elde özel üretim ile yapılıyor. Tasarımları gerçekten ilginç ve dekoratif olan şişeler göze hitap ediyor ve çok başarılı.



Zeytin yağı ile ilgili bir kaç ipucunun da paylaşıldığı kapsamlı bi sitesi var. https://www.hicoliveoil.com/DontMixingHead


AYRINTILI BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN 
siparis@hicoliveoil.com





DAHA FAZLASI

zeytinyaği 3073637233584885653

Yorum Gönder

  1. Hem şişe tasarımıyla hem lezzetiyle çok çok beğendim bende..Afiyetle canım

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item