JAN JAN BY 360

Anadolu yakasının artık yeni ve çok gözde bir mekanı var. 360 grup'un yönetiminde olan Jan Jan 360 kabare showları ve canlı müzik pr...





Anadolu yakasının artık yeni ve çok gözde bir mekanı var. 360 grup'un yönetiminde olan Jan Jan 360 kabare showları ve canlı müzik programı ile oldukça ses getirdi. 

Kozyatağı Hilton'un en üst katımda hizmete giren Jan Jan by 360 tecrübeli kadrosu ile sizlerle. İki farklı konseptte hizmet veren iki ayrı alan oluşturmuşlar. Modern meyhane kısmı ile müthiş lezzetler slow müzik yayını ve sakin ortamı ile hafta içi ve hafta sonu tercih edilebilecek bir mekan.  Mekan işletmecisi Uğur Bey'in değimi ile 40 yaş üzeri kafa dinleme alanıymış ancak bende çok keyif aldım :) 

Club kısmı ise tam eğlence severlere göre. Sunucudan showlara, danstan, şarkılara herşey çok profesyonel. İddalı oldukları bir konu var ki ''EĞLENMEDEN ÇIKMANIZ MÜMKÜN DEĞİL'' gerçekten haklılar. En donuk insanı bile tek tek masaları dolaşarak eğlendiren harika bir ekip var. 













Yeme-içme ve eğlence hayatının önde gelen gruplarından 360 Entertainment Group tarafından hayata geçirilen İstanbul'un en eğlenceli mekanı JanJan'da, büyüleyici dekorasyon ve kabare tarzındaki tiyatral gösteriler misafirlerin beğenisini kazanmış durumda. Usta şefler tarafından hazırlanan, birbirinden seçkin lezzetlerin yer aldığı menüsü ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakırken mekanın ihtişamlı dokusu konuklara büyülü bir dünyanın kapılarını aralıyor. 

Eğlencenin hız kesmeden devam ettiği JanJan Sahne'nin yanı sıra JanJan Restaurant'da tatlı sohbetler eşliğinde eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. 


Tarçın Events olarak Jan Jan 360 'ın hem açılışında hemde özel adım geceleri ile birçok kez ziyaret ettik gruplarımızla. Olumsuz tek bir kelime yoktu inanın.Blogger ve gurme dostlarımızdan tam puan aldı diyebiliriz.






Müthiş lezzetlere geçelim isterseniz.



Kokoreç böreği                                                 Dana bonfile (iç kısmı tütsülenerek pişirilmiş)

 








Fıstıklı,narlı yeşil salata (favorimdir)             Organik köy tavuğu (özel sos ile)



 







Fıstıklı humus                                Zeytinyağlı ayva 



 


Ekmek kasesinde peynir fondü                   Çıtır soslu tavuk


       


                                                 Pastırma turşusu





Adres : Kozyatağı, Sahrayıcedit Mahallesi, Batman Sokak, No 4, Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul

Telefon : 0530 553 9360






DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 7424747824437474618

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item