GILLETTE LANSMAN/TIRAŞ YENİDEN KEŞFEDİLDİ

GILLETTE LANSMAN / TIRAŞ YENİDEN KEŞFEDİLDİ Gillette, 4 yönlü hareket özelliği getiren FlexBall™ teknolojili yeni Fusion ProGlide ile...

Gillette, 4 yönlü hareket özelliği getiren FlexBall™ teknolojili yeni Fusion ProGlide ile tıraşta maksimum temas çağını başlatıyor. Tıraşta devrim yaratan yeni ürününü geçtiğimiz akşam Özge Ulusoy, Mehmet Turgut, Işıl Reçber, Burak Kut, Yağmur Atacan, Mert Vidinli, Ayşe Kucuroğlu, Cengiz Abazoğlu ve sosyal medya fenomenlerinin ‘‘Tıraş Yüzleri’’ fotoğraflarıyla renklenen görkemli bir lansmanla tanıttı. 7 Ekim akşamı Suada’da gerçekleştirilen etkinlikte fotoğrafları yer alan ünlü isimlerin yanı sıra eski futbolcu Tümer Metin ile Burak Kut’un eşi Cansel Kut gibi isimler de etkinliğe katıldı.  

Bende eşimle birlikte katıldığım bu özel davette olmaktan çok mutlu oldum. Senelerdir hayranı olduğum Burak Kut ile fotoğraf çektirmek ise ayrı bir mutluluk verdi tabi ki :) 

Kullanıcı yorumları bu tarz ürünlerde tabiki daha etkilidir. Ancak eşimin tek kullandığı ve senelerdir  de değiştirmediği bir marka olduğunu hesaba katarsam sanırım bu işte liderler :) 

Yeni serinin tanıtımı oldukça ses getirdi. Ürün detaylarıda oldukça ilgi çekiciydi gerçekten;

''Bugüne kadar tıraş konusunda bildiğiniz her şey değişiyor'' dediler.

Tıraşta maksimum temas çağını başlatan FlexBall™ Teknolojili Yeni Fusion ProGlide’ın öne çıkan özellikleri şöyle sıralanıyor;

-Dört yöne hareket edebilme özelliğine sahip sapıyla erkeklerin yüz kıvrımlarına maksimum temas sağlıyor ve neredeyse her kılı alıyor.
-Yeniden tasarlanan sapı sayesinde, yüz kıvrımlarına meydan okuyan tıraşı sağlıyor.
-Eşsiz FlexBall™ teknolojisi, tıraş bıçağının dört yönlü hareketine izin vererek tıraşa yeni bir hareketler dizisi kazandırıyor.
-FlexBall™ Teknolojili Yeni Fusion ProGlide tıraş makinesinin Power ve Manuel seçenekleri mevcuttur. Mevcut Gillette Fusion ve Gillette Fusion ProGlide tıraş bıçakları ile kullanılabilir.

Gillette Fusion ProGlide’ın diğer özellikleri:
-Cilt üzerinde daha yumuşak bir hareket sağlayan geliştirilmiş kayganlaştırıcı bant ve daha iyi kontrol için daha ergonomik bir tutuş ile mükemmel bir tıraş deneyimi sunuyor.
-Gillette’in en ince, düşük dirençli kaplamalı bıçakları hem asılma ve çekmeyi azaltıyor hem de daha az eforla sakalın kesilmesini sağlıyor.
-Daha da yumuşak ve daha rahat bir tıraş için cildi hazırlamaya yardımcı olan Fusion ProGlide Tıraş Jelleri ile etkisi artırılabilir.








DAHA FAZLASI

new 5461064544520146211

Yorum Gönder

  1. harika bir etkinlik olmuş
    ürün şekline bayıldım çok havalı duruyor :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir lansman olmuş. Ürün de süpermiş. Bende eşim ve oğluma önerebilirim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item