MEETINGS IMAGINED MARRIOTT INTERNATIONAL

“ Meetings Imagined ”   Dünyaca ünlü oteller zinciri  Marriott International , iş ya da sosyal organizasyonlara yepyeni ilhamlar vere...


Dünyaca ünlü oteller zinciri Marriott International, iş ya da sosyal organizasyonlara yepyeni ilhamlar verecek dünya çapında bir dijital platform uygulaması başlatıyor.
 Meetings Imagined adıyla, yenilikçi teknolojiyle geliştirilen, dünyada ilk ve tek olan bu dijital platform, iş dünyasına alışılagelmiş sıkıcı toplantı ve klasik etkinlikleri unutturacak fikirlerle dolu uygulamalar zincirinden oluşuyor.
 Toplantıları sadece oda, kalem, kağıt olmaktan çıkaran“Meetings Imagined” dijital platformu,dünya ile aynı anda, 8 Haziran 2015 Pazartesi günü İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin keyifli atmosferinde tanıtıldı.  
Marriott otellerinin misafirlerinin katılım gösterebildiği sanal bir oyun gerçekleştiriliyor. Bu oyunda, “meetings imagined” platformu ile en özgün toplantıyı tasarlayarak fark yaratan kişi, seyahat ödülünün sahibi olacak. Davetliler sanal ortamda düzenlenen bu oyuna katılma imkanı buldular.
 Turizm sektörüne yeni bir felsefenin ve teknolojinin tanıtılacağı bu özel etkinliğe Tarçın Events olarak tanık olduğumuz için bizde çok mutlu olduk inanın.


DAHA FAZLASI

new 7681665477517906021

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item