COOK ÜRÜNLERİ ÇEVRE DOSTU

Çevre dostu doğayı koruyan ürünleri hayatımıza sokmanın önemi her geçen gün daha da artıyor. COOK, kirliliği azaltmak için doğa...



Çevre dostu doğayı koruyan ürünleri hayatımıza sokmanın önemi her geçen gün daha da artıyor. COOK, kirliliği azaltmak için doğa dostu ürünleriyle hem yaşadığımız gezegeni koruyor, hem de yaşam kalitenizi artırıyor. COOK Sedat Tahir A.Ş. ürettiği doğada çözünür streç film ve çöp torbalarının yanı sıra COOK yağlı pişirme kağıdı ile tamamen sağlıklı ürünlerle Çevre dostu markalar içerisinde yer alıyor.


Yemeklerin tam lezzetinde ve sağlıklı bir şekilde pişmesi için tercih edilen COOK Yağlı Pişirme Kağıdı yıllardır mutfakların vazgeçilmez bir parçası. Bu ürün sayesinde yiyecekler tepsiye yapışmıyor, aşırı yağlı ya da aşırı kuru olması önlenerek her kısmının eşit derecede pişmesi sağlanıyor. Günlük hayata giren birçok plastik gibi normal streç filmin doğaya bırakıldığı tarihten itibaren çözünmesi yıllar alabiliyor. COOK 'Doğada Çözünür Streç Film' ve “Çöp torbaları” 2 yıl içerisinde doğada tamamen yok olarak çevreye zarar vermiyor. 'Doğada Çözünür Streç Film', standart streç filmlerin tüm özelliklerine ve hatta daha fazlasına sahip ve her türlü gıdanın doğrudan teması veya saklanması için güvenle kullanabilir. Buzdolabı veya derin dondurucunun içerisinde saklama amaçlı ve mikrodalga fırın içerisinde ısıtma işlemlerinde kullanılabilir.
COOK Sedat Tahir A.Ş. Strateji ve İş Geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu, COOK olarak başta çevre, eğitim ve sosyal yardımlar olmak üzere toplumun gelişimi için ihtiyaç duyulan birçok alanda projeler yürütüldüğünü vurgulayarak hem kurumsal yapısıyla hem de çalışanlarının gönüllü katkılarıyla toplumsal duyarlılık bilincinin yaygınlaşması için çalıştıklarını ifade etti..
COOK-Sedat Tahir A.Ş. Hakkında
1984 yılında Ankara’da üretime başlayan Sedat Tahir A.Ş. büyük bir hızla büyüyerek 2010 yılında tesislerini Ankara Sanayi Odası 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 16,500 m2‘lik kapalı alanına taşımıştır. Bugün ASO 1.Organize Sanayi Bölgesi’ndeki kapalı alanında 300 personeli ile yıllık 6,500 tonluk üretim gerçekleştirmektedir .
Sedat Tahir A.Ş. ülkemize: 1985 yılında yanmaz fırın torbasını, 1987 yılında gıda streç filmini, 1997 yılında yağlı pişirme kağıdını, 2013 yılında doğada çözünür streç filmiilk getiren ve tanıtan firmadır.
6 kendi markası da dâhil olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın en önemli firmalarıyla 40’dan fazla markanın üretimini gerçekleştirmektedir. Sedat Tahir A.Ş. ISO 9001/2008Kalite Yönetim Sistemleri Belgesini ve son olarak da ISO 22000/2005 (HACCP) belgesini almıştır. Firmanın Ankara’da bulunan genel müdürlüğünün yanı sıra, İstanbul bölge müdürlüğü dâhil çeşitli illerde bulunan bölge temsilcileri ile Türkiye’nin her iline hizmet vermektedir.
Sedat Tahir A.Ş. geniş pazarlama ağı ile tüm Türkiye ve dünyada 30 ülkeye yaptığı ihracatlar ile geniş hizmet yelpazesini her geçen gün daha ileriye taşımaktadır. Kurulduğu yıldan bu yana vazgeçilmeyen kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede karşılayabilme ilkesi ile çalışmalarını aynı hızda sürdürmeye devam etmektedir.

DAHA FAZLASI

new 8081481729979162149

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item