AYVAZ ŞEF DOĞUM GÜNÜ DERALİYE RESTAURANT

Özlem Mekik tarafından sevgili partneri Ayvaz Şef'e süpriz parti .... Ayvaz şefe süpriz doüum günü var dediler hasta olmama rağ...

Özlem Mekik tarafından sevgili partneri Ayvaz Şef'e süpriz parti ....






Ayvaz şefe süpriz doüum günü var dediler hasta olmama rağmen inanın eşim ile birlikte severek gittik. Davet eden Özlem,doğum günü çocuğu da Ayvaz olursa gidilmez mi? Değil mi ama

Özlem tüm detayalrı düşünmüş çok güzel bir mekan seçmiş. Ramazan ayında olduğumuz için iftar için çok özel bir yer olan Sultanahmet Deraliye Restaurant'daydık.

Mekanın açık kapalı ve kış bahçesi olması birçok farklı organizasyon için tercih nedeni olabilir. Bizler için kış bahçesini ayırmışlardı. Lezzetleri,sunumları,güler yüzleri inanın başarılarının nedenlerinden bence.

Ayvaz şef maskeleri ile karşılanan doğum günü çocuğu nereye geldim ben surat ifadesini saklayamadı tabii ki. :) Özlem Mekik'in partneri olursanız her süprize hazırlıklı olmalısınız bence :)
Şef dostları,kardeşi,blogger dostları ile güzel bir iftar,özel tasarım bir pasta ve bol kahkaka ile bir doğum gününü hep beraber kutladık.

Bence Ayvaz şef yaş almıyor veriyor. Enerjisi bende böyle bir izlenim yaratıyor inanın. Tanıyanlar bilir. Tam bir ikizler burcu erkeği neşesiz ortama kahkaha bombası gibi düşer o kadar diyim :)

Ayvaz şefim iyiki tamışım sizi nice nice yaşlarınız olsun diyorum ve günden bir kaç kareyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sevgilerimle.



DAHA FAZLASI

new 1168864595071221408

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item