ACTİVİA İLE YAZ MANİFESTOM

Sevgili Nilgün Bodur ile birlikte Activia ile yaz manifestolarımızı belirledik :) Birbirinden lezzetli activia ürünlerini denedik. ...


Sevgili Nilgün Bodur ile birlikte Activia ile yaz manifestolarımızı belirledik :)

Birbirinden lezzetli activia ürünlerini denedik. Benim favorim kayısılı ancak yeni denediğim tarçınlı elmalı da damak tadıma uygun geldi. 




Activia ürünleri hakkında bilgi vermek gerekirse,

Activia Yoğurt Faydaları
Sindirim sistemimiz tüketilen gıdalardan bizim için yararlı olan besleyici maddeleri özümsememizi sağlar. Bunun dışında kötü bakterileri ve virüsleri vücudumuzdan atarak bağışıklık sistemimizi güçlendirir. Vücutta oluşan şişkinlik, gaz ve sancı gibi rahatsızlıklar hayatımızı olumsuz yönde etkileyecektir. Kabızlık kilo riskini arttıracak ve bağırsak düzenini bozacaktır. Halsizlik, yorgunluk gibi oluşumlar alışkanlık haline gelecektir.
Sindirim sisteminin ruhsal ve bedensel olarak etkilendiğini hepimiz biliriz. Stres, seyahat, menopoz, gebelik ve hareketsizliğin getirdiği sonuçlardır. Stresi yoğun olarak yaşadığımız günlerde her sistemin etkilendiği gibi sindirim sistemini de etkileyecektir. Seyahate bağlı olarak değişen beslenme alışkanlıklarımızı da olumsuz doğrultuda değiştirecektir. Menopoz dönemlerinde vücutta yaşanan değişimler sindirim sistemini kötü etkiler. Aynı şekilde gebelik sürecinde yaşanan hormonal değişimler de etkisini gösterecektir.


Sevgilerimle.
Sağlıkla ve mutlu kalın oldu mu dostlar :) 





DAHA FAZLASI

new 4301412657373863653

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item