360 İSTANBUL SU ADA CLUB -1-

TARÇIN EVENTS 360 İSTNABUL SU ADA 'DA BLOGGERLAR İLE TADIMDA.... Yoğun istek üzerine iki ayrı grup ilkini bu Cuma gerçekleştirdiği...

Yoğun istek üzerine iki ayrı grup ilkini bu Cuma gerçekleştirdiğimiz gecemizde hepsi birbirinden değerli şef ,gurme,yemek yazarı gibi sosyal medyanın tanınmış simaları ile güzel bir tadım gerçekleştirdik. Suada’daki 360 Restaurant yenilenen menusuyle bizlere sunuldu.

Kuruçeşme iskelesinden ücretsiz teknelerle ulaşılan mekan yerli yabancı birçok misafiri ağırlıyor. Özel balolar ve kokteyllerin de gerçekleştiği Galatasaray Adası, mutlaka görülmesi gereken bir yer.

“Ben Bu Sanatı Yerim" sloganıyla düzenlenen Food-Art festivalinde, şef Erdem Kahraman’a ödül kazandıran "Zeytin Dumanlı Dana Kaburga, Pancar Konfi, Yeşil Zeytin Risotto" yemeği  idi menümüz 
İçecek workshop'u ile başlayan keyifli gecemizi Sevgili Uğur Bey gerçekten bilgi ve tecrubelerini tüm detayları ile tek tek anlattı..





Yemeklere ve tatlılara gelecek olursak,


Yeşil biber, domates ve dereotlu 'Ahtapotlu Kuru Fasulye Güveçte' ve susamlı parmesan krakerler eşliğindeki tahinli 'Közde Patlıcan' ise yine bana ilginç gelen tatlardı. 




 üstteki fotoğrafta da bir kısmını gördüğünüz sırasıyla; başlangıçlardan misket limon ve semizotlu 'Karides Ceviche' ve ıspanak kökü ve istridye mantarlı 'Kirazlı Ördek Yavaş Fırınlanmış' çok lezzetliydi.

'Susam Giymiş Kaya Levreği' de güzeldi. Balığa susam giydirmek de enteresan bir tat oluşturmuş.







































Tatlılara gelelim
Külahta dondurmalar buzlar eşliğinde geldi su dökülerek bu duman fonu verildi ve özel sunum yapıldı. 

-Lezzetli menüsü, panoramik manzarası ve eğlenceleriyle İstanbul gecelerinin gözde mekanları arasında yer alan 360 Suada Club yaza hazır! 



Sevgili Özlem Mekik Ayvaz Bacak'ta kırmayıp geldiler çok teşkkürler sevgilerimle.















DAHA FAZLASI

suada 2859006685426673221

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item