MOLFİXLE MUTLU BEBEKLER MUTLU YARINLAR

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hilal Mocan bizlere nasıl daha mutlu çocuklar yetiştiririz anlattı.  Çocuğunuzu bu...

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hilal Mocan bizlere nasıl daha mutlu çocuklar yetiştiririz anlattı. 



Çocuğunuzu bu dönemde oyunlarla motive ederek destekleyebilirsiniz. Bebeklerin sağlıklı gelişimi için en az beslenmeleri kadar uyku da çok önemlidir. Uyku beyin ve vücut gelişimi için en temel fizyolojik ihtiyaçtır. Büyüme hormonu çoğunlukla bebeğin derin uykusunda salınır. bir toplumun geleceği sağlıklı ve mutlu çocukların varlığı ile sağlanabilir. Bir bebeğin mutluluğu, anne daha çocuk doğurmaya karar verdiğinde etkilenmeye başlıyor. Annenin sağlığı, annenin beslenme şekli, hamile kaldığında çocuğuna geçirebileceği tüm özellikler, hepsi doğacak bebeği etkiliyor” dedi.



 Ürün, bebek cildine uyumlu üst yüzeyi, özgürce hareket etmesini sağlayan anatomik yapısı sayesinde bebeğin bedensel ve zihinsel gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Keşfeden, araştıran, hayal gücü ve yaratıcılığını geliştirebilen bebek ise eğlenip mutlu oluyor. Bebeğin neşesi ailenin mutlu olmasına, mutlu yetişen bir bebek ise mutlu nesillere işaret ediyor. Özetle Molfix, daha neşeli nesiller yetiştirmek ve mutlu bir toplum yaratmak için çalışıyor.



Mutlu bebek altı kuru uyanan bebek Mutlu anne de çocuğu huzurlu uyuyan annedir. Aslında ikiside birbirine bağlı. Molfixle mutlu bebekler mutlu yarınlar  dedik.
Bebek bezi olurda bebek bezinden pasta olmazmı?  Olur yapılırsa çokta güzel olur değil mi ama ? :)








DAHA FAZLASI

new 3877373966416756026

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item