PALYAÇO KARDEŞLER KİMDİR?

BU ŞİRİN FİRMAYI KENDİ AĞIZLARINDAN DİNLEMEK İSTER MİSİNİZ?  ŞİRKETİN ORTAKLARINDAN  TUĞBA HANIM  KENDİSİ İLE ÇOK KEYİFLİ BİR ROPÖRTAJ ...




BU ŞİRİN FİRMAYI KENDİ AĞIZLARINDAN DİNLEMEK İSTER MİSİNİZ? ŞİRKETİN ORTAKLARINDAN TUĞBA HANIM  KENDİSİ İLE ÇOK KEYİFLİ BİR ROPÖRTAJ YAPTIK;





Tuğba Hanım bize kısaca nasıl başladığınızdan bahseder misiniz?
  
Tuğba Hanım ; Yaklaşık 3 yıldır animatör, palyaço olarak çalışıyoruz. Şimdi ise tek başımıza bir firmayız. Belirli bir tecrübeye sahip olduğumuz bu alanda, çocuklar için çalışmaktansa büyük keyif alıyoruz.  

Özel günler, eğlencenin ve mutluluğun yanında pek çok ayrıntının, inceliklerle dolu uğraşların da olduğu günlerdir. Biz firma olarak bu zamanlarda işinizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Çocuklarınızın özel günlerini daha da özel ve anlamlı kılacak tekliflerle karşınızdayız. 


Sizce çocuk doğum günleri nasıl olmalıdır?





Tuğba Hanım ; Doğum günü bir çocuğun en özel günüdür. Sadece eğlence odaklı bir doğum günü yerine eğlenirken öğreten bir doğum günü hayal edin. Hem de çocuğunuzun bundan keyif aldığını! Burada farkımızı ortaya koyuyoruz. Doğum günlerini standart, alışılagelmiş bir halden çıkartıp bambaşka bir hale getiriyoruz. Hem sizin işinizi kolaylaştırıyoruz hem de çocuğunuz için unutulmaz bir doğum günü düzenliyoruz.  
  


Peki sadece doğum günlerinde mi hizmet veriyorsunuz?



Tuğba Hanım ; Sadece doğum günleri ile sınırlı da kalmıyoruz. Çocukların göz ardı edildiği, çocuklu ailelerin zor durumda kaldığı, erken kalkmak, çocuklarına laf anlatmak zorunda kaldıkları organizasyonları da düşündük. Bu noktada sizin için rahatlık, çocuklarınız için eğlenceli zamanlar vaat ediyoruz. 

Tüm bunları nasıl ve ne şekilde yapıyorsunuz?


Tuğba Hanım ; Eğlence ve öğrenme odaklı organizasyonumuz, animasyon, drama, interaktif gösteriler işimizin başında geliyor. Bunun ardından yaş gruplarına yönelik oyunlar, yarışmalar, dans aktiviteleri, resim ve boya çalışmaları, sosis balon ve yüz boyama vb. aktivitelerimiz mevcuttur. Özellikle belirttiğiniz oyunlar ve istekler olmadıkça böyle bir düzen içerisinde organizasyonumuzu yapıyoruz.  
Çocuklarınızın daima gülen yüzünü görmeniz için çalışıyoruz.


Tuğba Hanım yaptığı işin güzelliğini şu cümle ile tanımlıyor;

  

Tuğba Hanım ; Hayatta karşılaştığımız zorlukları mutlu bir çocuklukla yenebiliriz. Gelin çocuğunuza harika bir çocukluk hatırası armağan edin. Ve PALYAÇO KARDEŞLER ile tanışın 
  


DAHA FAZLASI

new 5174745817821024631

Yorum Gönder

  1. Şanslı çocuklar.Her şey onların mutluluğu için için.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item