UZAY KİMYA BENİM ÜRÜNLERİ VE DAHA FAZLASI

UZAY KİMYA Kendilerini sitelerinde şöyle anlatmışlar ; '' Kurucumuz Kimya Yüksek Mühendisi Sevda ARIKAN, Türkiye’de “ilk”ler...


UZAY KİMYA Kendilerini sitelerinde şöyle anlatmışlar ;

'' Kurucumuz Kimya Yüksek Mühendisi Sevda ARIKAN, Türkiye’de “ilk”leri başaran bir iş kadını. 1983 yılında “Uzay Kimya”nın kuruluşunu gerçekleştirdi. Hedefi Türkiye’de bulunmayan ancak tüketicinin yaşam kalitesini yükseltecek temizlik ürünleri üretmekti. Uzay Kimya; Türkiye’de ilk olarak bulaşık makinesi deterjanı ve mobilya cilası  üretimi  ile faaliyete başladı ve bu sayede lider üreticiler arasında yerini aldı. 30 yılı aşkın süredir uluslararası firmalarla rekabetini sürdürmek ve yenilikçi ürünleri üretmeye ve piyasa beğenisine sunmaya devam etmektedir.



Uzay Kimya hem kendi markaları hem de Migros, Bim, Metro, Real ve diğer bir çok marka ile Özel Markalı Ürünler pazarını hizmet vermektedir ''


Bizzat tanışma ve sohbet etme fırsatı bulduğum Sn Sevda ARIKAN Hanım gerçekten işini aşkla yapan kadın girişimcilerimizden. 1983 yılından bu yana doğal ürünler ile temizleyici bir kadro üretiyor bizler için. Ama altnı çiziyor ''biz organik üretim yapmıyoruz bunu iddia etmek biraz tuhaf olurdu zira insan vücudu bile neticede bir kimyasaldır'' Bu cümle hem çok dikkatimi çekti hemde beni etkiledi o gün. Eve doğru doğanın kendiside zaten kimyasal. Organik diye bir ton para verdiğimiz ürünlerden daha gerçekçi ve kullanışlı ürünlere çok az farkla ulaşmakda ayrıca keyif veriyor insana bence :) 

 Şeker pancarından üretiyoruz.... Benim ürünlerini kullanırken ellerinizi bile yıkayabilirsiniz. Bu kadar iddaılar ee peki leke çıkarıyormu işte kızımın botlarındaki temizlik farkına bakarmısınız. Sadece nemli bir bez ve leke çıkarıcı spreyiyle temizledim. Ve memnun kaldım. :)


Evinizin her köşesi için ayrı ayrı kullanabileceğiniz ürünler için BURAYI ziyaret edebilirsiniz. Ürünleri Migros, Bim, Metro, Real,Carrefour ve hepsiburada.com'dan temin edebiliyorsunuz.


DAHA FAZLASI

ÜRÜN TANITIMLARIMIZ 2928457873542674962

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item