TARÇIN PASTA EVİ 4.YILINI ÜNLÜ BLOGGERLARLA KUTLADI (FIRMALAR DETAY) #TARCINPASTAEVI70LER

Evet sponsorlarımızdan gelen birbirinden güzel ve özel hediyeleri paylaşmaya sıra geldi :) Kullandıkça ayrı postlarlada paylaşacağım ancak...

Evet sponsorlarımızdan gelen birbirinden güzel ve özel hediyeleri paylaşmaya sıra geldi :)

Kullandıkça ayrı postlarlada paylaşacağım ancak firmalardan gelen bu güzellikleri paylşamayadan edemeyeceğim toplu olarak :)) Hastag'imiz #tarcinpastaevi70ler tüm sosyal medya paylaşımlarımızı buradan da takip edebilirsiniz.


Tüm baskılı evraklarımızı itina ile hazırlayan Vanilya Parti Tasarım'a çok teşekkür ederim. Herşey harikaydi. :)



Tüm ürünlerimin açılmış toplu hali :) 



Mekan sponsorumuz Elite World Otel'e bu güzel düzenleme ,tüm gün leziz ikramlar ve güleryüzlü personelleri için çok teşekkürler.

Arnica Maestro El Blender Seti ile eventimizi şenlendiren bir marka. Mutfağımda yerini al yardımcım hiç boş durmayacak o garanti :)) Detaylı postumuz yakında... Teşekkürler Arnica...








Filiz'ciğim gelirken eli boş gelmemil ve bana Redmond marka çok fonksiyonlu bir multicooker getirmiş. Kullanmaya başladım ve çok sevdim. Teşekkürler.




 Miniks Moda'nın dev kadınları taaaa Kıbrıs'dan geldiler desem ...Yoo şaka değil cidden öyle bizleri kırmayıp teşrif ettiler elleri kollarıda em emeği göz nuru ürünlerle dolu geldiler. Ne diyeyim ki çoookk teşekkür ederim. Kızım içinde adına özel bir kostüm tasarlamışlar Zeynep Dila çok sevdi. :))

 


Minene Turkey bu firmayı muhakkak ziyaret edin bence. Bebeklikten itibaren kullanabileceğiniz çok özel ürünler var. Kızım için boyama önlüğü ve boyasını biz çok sevdik. Teşekkürler.

 







Dila'nın en sevdiği paketttt Perfetti'nin bu şık ve içi lezzetli süprizlerle dolu kutusu için ne kadar teşekkür etsem az inanın :))

       
EllaroTürkiye 3 fazlı göz makyaj temizleyicisi yollamış. Kullanmaya başladım detayları yakında blogumda takipte kalınız. Teşekkürler.

                                                   

Schon kozmetik Avokadolu el ve yüz kremi. Benim bu soğuk kış günlerinde vazgeçilmezim oldu. Yumuşak dokusu ve güzel kokusu var :) Teşekkürler.
                                                   


Altan Konfeksiyon. Hani bazı kıyafetler hiç kirlenmesin istersiniz ya hep sizle kalsın ayrılmayın. İnanın bu yumuşacık ve muhteşem renkli sabahlığım için ben bunları düşünüyorum. Köklü bir firma olan Altan Konfeksiyon'nun koleksiyonlarına bence bir göz atın. Teşekkürler.







Amway Türkiye yeni bir saç bakım serisi ile bizlerleydi. Amway satinique henüz saç spreyini deneybildim. Isı ayarlayıcı  bakım yağından çok memnun kaldım. Ama paketin yıldızı renkli kozmetiklerinden özel naneli ışıklı ve aynalı rujuydu herkesin çanta dostu vazgeçilmezi olmuş. (Deneyimlerimizi  #tarcinpastaevi70ler 'den takip edebilirsiniz. İnstagram+Faceboo+Twiter ve Youtube'da ) Teşekkürler. 



 Ünilever bize Knorr'la sponsor oldular. Domates çorbalarını tatdım içinde domates parçaları var ev yapımı gibi. Tavsiye ederim. Teşekkürler.
 Faberlic geniş ürün yelpazesi ile piyasaya hızlı bir giriş yaptılar bence. Katalog üzerinden üyelik ile satış yapan firmanın ürünleri üst kalitede denemeye değer. Teşekkürler.

 Rinso sıvı deterjan ile bizlerleydi. Pembesii kullandıktan sonra farklı bir renginide alıp denedim ve sanırım artık evimden eksik olmayacaklar :) Teşekkürler.







Domestos yeni 7'li püskürtme sistemi ile atık banyo temizlikleri bence daha kolay :) Teşekkürler.







Beliz kozmetik Şirin bir paketle eventimize sponsor olarak katıldı çok teşekkürler.,


Kartonworks Bu firmayı bence ben anlatmayayım siz inceleyin. Kartondan %100 geri dönüştürülebilir mobilyalar üretiyorlamış desemmm... Teşekkürler.




Aryıldız güveç şeklinde tencere seti yollamış kullanmakta kısmet oldu. Küçük görüntüsü sizi yanıltmasın ufacık tefecik içi dolu dolu güveçcik bunlar. Üstelik saklama kapalarıda var.




Gratis çok şık paketler yollamış bize diş macununu kullanıyorum tüm organik ürünleri için teşekkür ederiz.


Madame Dü Event 70 ler konsepti için herkese çok şirin mini el aynaları yolladılar. Çok teşekkürler.


Casa Cafe Italiana (Sirkeci) Tüm katılımcılarımıza pizzalarını tatmamız için hediye çeki yolladılar. Ben direk gidip tatma fırsatını yakaladım. Çok farklı ve değişik pizzaları ince hamurla buluşturmuşlar. Yurtdışından getirdikleri özel fırınlarında pişen sıcacık bir mekan yapmışlar. Teşekkürler. (Detaylı postu yakında sizlerle)




Kliksa.com herşeye bir tık uzaktasınız cidden bizler için twist yolamışlar teşekkürler.





Hurraw dudak balzamı. %100 organik. Burmino ürünleriyle tanıdığım firma bu ürünleriylede beni etkiledi.


Flormar pin-up koleksiyonu tek kelimeyle müthiş. Ama ilk bahsetmem gereken yaptıklar jest. Tüm misafirlerimiz için kişiye özel pin-up isim bibloları hazırlamışlar çok güzeldi. ürünlerinden renkli rimel+ruj ve lip primier kullandım ve çok memnun kaldım. Kullandıkça detayları sizlerle paylaşacağım. :) Teşekkürler.



Turksih soap.. El yapımı çocukluğum kokan sabunlar bunlar. Kokuları hiç bitmesin istiyorum cidden. Teşekkürler. :)

Woodland çorapları ..Yumuşacık ve sıcacıklar teşekkürler.

 Kavanoz Dipli Dünya... Konseptimize uygun 70'ler ünlülerinin resimlerini  şirin kavanozlarımıza kazıyan iki müthiş kadın.... Teşekkürler.

Bu güzel tablo için Plus Canvas'a teşekkürler.



Ixora tüm katılımcılarımıza ayrı güzellikte ürünler yollamış benimde payıma düşen bu güzellikler. İkisinide denedim. Kış için bence etkili kokusuyla Kranos.... Baharda ve yaz içinde hafif çiçeksi kokusuyla Wisper. Teşekkürler.


Mumyak hem güzel kokulu bir mum yolladı herkese hemde bizi etkiledi nedenmi? Mumyak bu üründen sağladığı gelirin bir kısmını pati dostlarımıza hediye ediyor. Takdir vede teşekkür ediyorum.



Dimes %100 organik meyve sularıyla eventimize sponsor oldu. Teşekkürler.

 Klorane Bebe Temizleme suyu. Kış aylarında sadece bebekler için değil bence kreş ve okul çocukları içinde vazgeçilmez güzellikte. Teşekkürler.

Pakmaya mutfağın yıldızları çok güzel bir paketle sponsor oldu. Teşekkürler.



Lezzetli Hediye hem güzel günümüze kocamannn bir sepet yollayıp ağzımızı tadlandırdı. Hemde tüm konuklarımıza paketler yollamış çok mutlu olduk. Teşekkürler.


Note kozmetik daha önce rujlarından deneme fırsatım olmuştu.Bu güzel paketle bizlere sponsor olarak çok mutlu ettiler. Teşekkürler.


Elancyl krem kadnlar için vazgeçilmez bence :) teşekkürler.

 Anavarza Bal . Daha önce detaylı dinleme fırsatım olan Anavarza balı tecrube etme fırsatımda olmuştu. DetaylarıBURADAN bakabilirsiniz.Sposor olduğu için teşekkürler.

 Cosmed dermoklinik ürünleriyle sponsor oldu. Ultrasense sos kremi temizleme köpüğü ve CC kremi ile hemen dolabımda yerini aldı ve denenmeye başlanıldı. Detaylar yakında takipte kalın lütfen...

Rewox At kuruğu şampuanı saç uzatması ve dökülmeyi durdurması ile beni çok etkiledi. Kullanımlarım yakında blogumda :)



Otacı Gül suyu ile bizlerleydi. %100 organik ürünlerini hem gıdada hemde hijyende kullanabiliyorsunuz sizcede mükemmel değilmi ? Teşekkürler.


Baby Corner. Şirin sahibesi bence enerjisini ürünlerinede aktarmış çok teşekkürler.


Cennet Kokusu,dizaynı güzel kokuları ve özeni ile çok daha iyi yerlere gelecek bence teşekkürler.


Hc care Complex ve Ovex ürünlerini kullanmıştım. Fakat şampuanlarını henüz tecrübe edememiştim. En kısa zamanda deneyimlerimi paylaşıyor olacağım. Teşekkürler.


Dreamyroom çocuk teksil ürünleri Sevgili Sezen ve Yelda bence çok güzel bir işe başlamışlar. Hayırlı olsun efenim.. Teşekkürler.



Biskolata kocaman bir paket yolamış bu işe tabiki en çok eşim ve kızım bayıldı. Teşekkürler.



Hobium çok güzel yumaklar yollamış acaba ne örsek bu kış teşekkürler.


Bebak yüz temizleme seti ile bizlerleydi . Teşekkürler. :)


Makara40yama el emeği göz nuru ürünleriyle katıldılar. .Benimde payıma  kapı önü ağırlığı düştü çokk güzeller bayıldım. Teşekkürler.



 Kozmoklinik  çok şık ve güzel bir travel seti ile sponsorumuzdu.Teşekkürler.



Umbrellaboutique 70ler konseptimize uygun püsküllü kolyeyeler hazırlamış. Teşekkürler.



Essi Güzellik kişiye özel bakım hediyeleri ile armaızdaydı teşekkürler.



Kaşıbeyaz Bosphorus bir kişiye çekiliş ile çift kişilik brunch hediye etti Talihlimiz Serap'cığım oldu :)) Teşekkürler. 

Tüm gün video ve fotoğraf desteği veren harika kareler yakalayan Kaset Film'e teşekkürler.


Tüm firma yetkililerine bu güzel ürünler için sonsuz teşekkürler,Sevgiler....

:)

DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 7511263366734401237

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item