TARÇIN EVENT'S İLE ESSİ GÜZELLİK LANSMANI VE HEDİYELERİMİZ NELERMİŞ ACABA ?

Bildiğiniz üzere Yılbaşına günler kala çok güzel bir etkinlikle blogger arkadaşlarımla Essi Güzellik'te bir aradaydık.  Çok keyifli va...

Bildiğiniz üzere Yılbaşına günler kala çok güzel bir etkinlikle blogger arkadaşlarımla Essi Güzellik'te bir aradaydık.  Çok keyifli vakit geçirdik. Eee konu güzelleşmek olursa birde işin uzmanlarının yaptığı düşünülürse tabiki muhteşem oluyor. Gün içerisinde mandelik asit ile güzelleştik bu kısımla ilgili detaylayı yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz.  Essi Güzellik bize daha sonra da kullanabileceğimiz herkese özel hediyeler verdi. Kendilerine çok teşekkür ederim gerçekten çok memnun kaldım. Benimle birlikte tüm katılımcılarımızda memnun kaldı daha ne olsun :) Bence ziyaret etmelisiniz BURADAN bilgilerine ulaşabilirsiniz.
 


Konu güzellik ever IXORA 'da bizi unutmayıp çok güzel paketler hazırlamış :) Erkek parfümü hem çok hafif hemde kalıcılığı cidden muhteşemdi. Kendilerine çok teşekkür ederim.Sevgilerimle. Diğer ürünleri için TIK TIK .



Benim ürünleri UZAY KIMYA'ya ait bu seriye anne olupda bayılmayan yoktur bence.  Kızımın alerjik astımı olduğu için ben ahşap temizliği için Uzay marka arap sabunu kullanıyordum çokta memnundum. Şimdide Benim ürünlerine aynı kaliteyi yansıtan firmanın çocuk yiyecek kapları için ürettiği bulaşık deterjanı ve leke çıkarıcısına bayıldım. Deneyimlerim için YAZIMI okuyabilirsiniz. Teşekkürler UZAY KİMYA ...Sevgilerimle.



2 Haftadır bu ikiliyi kullanıyorum. Bitkisel saç ürünlere karşı zaafım olduğu doğrudur. Detaylarına BURADAN  da ulaşabileceğiniz bu ikili muhteşem . Teşekkürler AUBREY KOZMETİK Sevgilerimle.

Gün içerisinde iki kurucu ve aynı zamanda eğitmenliğini yapan Ertan Durak ve  Mert Ökten bize sağlıklı yaşam için spor spor spor dedi. Tabiki bir dönem değil yaşam tarzına çevirin dediler. Uzun zaman spor yapıp bırakmak zorunda kalanlardan olduğum için cidden kendimi her gün suçlu hissediyorum. En yakın zamanda ziyaretlerine gidip bu alanda bir atılım yapmam gerekli :) Herbir katılımıcımıza birer ders hediye ettiler çok teşekkürler. Sevgiler. Detaylı bilgi için TIK TIK 





DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 8343136255399118361

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item