TARÇIN PASTA EVİ 4.YILINI ÜNLÜ BLOGGERLARLA KUTLADI (FIRMALAR GENEL) #tarcinpastaevi70ler

                            Etkinliği düzenlerken katılımcı arkadaşlarıma dağıtmak üzere 52 sponsor marka ile iletişim ...













                           



Etkinliği düzenlerken katılımcı arkadaşlarıma dağıtmak üzere 52 sponsor marka ile iletişim halinde olarak çok güzel markaları event'ime dahil ettim.

Tüm markalara ayrı ayrı teşekkür ederim. O kadar güzel marka ve hediyeler vardı ki. Elime paketlenmek üzere ulaştığında önce ben heyecanlandım. Her birini isme özel ayrı ayrı paketlemek işin en zevkli yanıydı benim için inanın. Oldum olası arkadaşlarıma,evime gelen misafirime yada gittiğim eve hep hediye vermekten mutlu olmuşumdur. Eee bu sefer bir sürü bir sürü hediye verince benden daha mutlusu yok inanın :)

Hangi markaların olduğunu ilk yazımda paylaşmıştım şimdi ise firma firma paylaşmak istiyorum.

Bu güzel organizasyonuma ev sahipliği yapan Elite World Hotel'e öncelikle teşekkür ederim. Bizim için çok güzel bir salon olan Pera Balo salonunu orginize etmişlerdi . Tüm ekibi büyük bir hassasiyetle bizlerleydi  hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.

                       



                      

    


İkinci teşekkürüm ise bu event'imdeki en güzel kareleri yakalayıp bizlere sunan Kasetfilm'e teşekkür ederim.  Öykü'cüğüm pekde fotojoniksin canım :)))



Tüm baskılı evraklarımızı Vanilye Parti Tasarımı tarafından tasarlandı. Çokta doğru bir karar vermişim doğrusu hepsi mükemmel olmuştu. Kapı afişinden,sponsor flamasına,canvas tablomuzdan,dilek kartlarımıza kadar hepsi çok güzeldi. Teşekkürler.


                                      SPONSOR FİRMA FLAMAMIZ :)))

1 KİŞİ İÇİN VERİLEN HEDİYELERİMİZİ STANDDA SERGİLEDİM.



                           Bu canvas tablonun amacı tüm katılımcılarım parmak boya ile üzerine parmak basıp isim yazdılar ve ben bunu büyük bir zevkle evime astım bile :)

 


Güzel insan tatlı insan cansın sevgili Hande Kazanova bizlerleydi. Beni kırmadı ve bize katıldı. Özü sözü bir yıldızların tercümanı bizleri 2015 de neler bekliyor. Burçların yorumu ve sorularımıza tek tek yanıt verdi. Çook teşekkürler canım iyiki varsın :)






Arkadaşlarımdan gelmeden önce herkesin 70'ler makyajı ve tarzıyla kısa bir video klip çekmesini rica etmiştim. Herkes o kadar güzel hazırlanmıştı ki. Bu videoları ekrana yansıtıp bir klip halinde seyredince ortaya çok güzel bir görsel şölen çıktı ortaya :) Sevgili Fulya'm kanalında yayınlamış buyrunuz  http://www.youtube.com/watch?v=mNndZXSgadg
Hepinize çok teşekkürler kızlar... 



Liza Minelli olmuştu Öykü'müz (Namı değer pembe defterimiz)




Sevgili İlknur'cuğum cancağazımm...

Beyaz madam'mımız Burçin'imiz :))


 Videolardan sonra birde benim penceremden nasıllar dinlemelerini rica ettiim. Umarım hepsi beğenmiştir nacizane yorumlarımı (bu kısım ile ilgili videomuz yakında yayında olacak)





Sponsor marka ürünlerimizin birkaçı ile sevilen bloggerlarmız  :)


 

 
 
 
 
 
 



DAHA FAZLASI

ORGANİZASYONLARIMIZ 5176930903830124127

Yorum Gönder

emo-but-icon

duyuru

''ÇİÇEK KADINLAR EKTİNLİĞİ'' renkli dakikalar ile çok keyifi geçti...
''WİSHMORE TADIM GECESİ'' nde basın,şef ve gurme-mekan bloggerları ile keyifli sohbetlerle buluşuldu...
item